فراشپز- نوتلا نوعی شکلات صبحانه محبوب و بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که بسیار مقوی و انرژی زا میباشد. البته از نوتلا میتوانید در انواع دسرها و شیرینیها نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نوتلا در ادامه با ما همراه باشید.
فندق ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)
پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری
روغن مایع کنجد ۳ قاشق غذاخوری
شیر سرد ۱۲ قاشق غذاخوری
خامه صبحانه ½ بسته
پودر شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
شکلات تلخ ۸۰ گرم
شکلات شیرین ۱۶۰ گرم
عسل ۲قاشق غذاخوری
نمک ۱پنس
برای تهیه نوتلا باید از فندق پوست کنده و بو داده شده استفاده کنیم، ابتدا فندقها را داخل یک تابه مناسب میریزیم و خوب تفت میدهیم تا پوستهای اضافی فندق جدا شود و فندق بوداده شود، سپس باید آنرا پودر کنیم.
فندقها را داخل مخلوط کن میریزیم و به مدت ۵ دقیقه پالس میزنیم تا فندقها به طور کامل پودر بشن و روغن پس بدهند. در این مرحله شکلات تلخ و شیرین را به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور ذوب میکنیم و به فندق پودر شده اضافه میکنیم.
در ادامه خامه صبحانه را به همراه روغن مایع کنجد، عسل، پودر کاکائو، پودر شیرخشک و نمک را هم به مخلوط کن اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم تا یکدست شوند. هر ۳۰ ثانیه یک بار به دستگاه مخلوط کن استراحت میدهیم.
حالا اگر مواد خیلی سفت بود و روان نبود کم کم شیر را اضافه میکنیم. اگر میخواهید نوتلا کمی شیرینتر شود میتوانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید. توجه داشته باشید که غلظت نوتلا بعد از رفتن در یخچال خیلی بیشتر میشود.
پس از اینکه به غلظت مورد پسند خود رسیدیم (نوتلا باید در این مرحله سفت نباشد و روان باشد) آنرا داخل یک ظرف شیشهای میریزیم و در یخچال قرار میدهیم تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرید سپس سرو میکنیم.
شاید خیلی افراد شیرخشک در دسترس نداشته باشد و بخواهند نوتلا را بدون شیر خشک تهیه کنند. شیر خشک فقط برای این استفاده میشود که رنگ نوتلا خیلی تیره نباشد و رنگ آنرا به فندقی تبدیل کند. اگر شیر خشک استفاده نکنید هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.
برای تهیه نوتلا به طور معمول از روغن مایع معمولی استفاده میشود، که همان روغن تخمه آفتابگردان است. البته از روغنهای دیگر مثل روغن کنجد یا روغن نارگیل هم میتوانیم استفاده کنیم. توجه داشته باشید که به هیچ وجه از روغن زیتون برای تهیه نوتلا استفاده نکنید.
منبع: چی شی
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ترکیهای نحوه پخت نان در خانه در ماهیتابه را…
فراشپز- به دنبال یک صبحانه سالم و خوشمزه بدون گلوتن هستید؟ پنکیک آرد برنج پاسخ…
فراشپز- کیک لیوانی؛ یکی از روشهای تهیه کیک میباشد که به راحتی و بدون ترازو…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۲۰۰ گرم برنج، ۱۱۰…
فراشپز- خوراک سیب زمینی شیرین؛ یک خوراک نرم و لذید که پایهٔ آن سیبزمینی شیرین…
فراشپز- خیلی از پزشکان معتقدند که معجزه خواب راحت، درمان بسیاری از مشکلات روحی و…