آشپزی

طرز تهیه نوتلا خانگی؛ خوشمزه و مقوی

فراشپز- نوتلا نوعی شکلات صبحانه محبوب و بسیار پر مصرف در سراسر جهان است که بسیار مقوی و انرژی زا می‌باشد. البته از نوتلا می‌توانید در انواع دسر‌ها و شیرینی‌ها نیز استفاده کنید، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه نوتلا در ادامه با ما همراه باشید.

مواد لازم نوتلا

فندق ۱ پیمانه (۱۵۰ گرم)

پودر کاکائو ۲ قاشق چایخوری

روغن مایع کنجد ۳ قاشق غذاخوری

شیر سرد ۱۲ قاشق غذاخوری

خامه صبحانه ½ بسته

پودر شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری

شکلات تلخ ۸۰ گرم

شکلات شیرین ۱۶۰ گرم

عسل ۲قاشق غذاخوری

نمک ۱پنس

طرز تهیه نوتلا

مرحله اول

برای تهیه نوتلا باید از فندق پوست کنده و بو داده شده استفاده کنیم، ابتدا فندق‌ها را داخل یک تابه مناسب می‌ریزیم و خوب تفت می‌دهیم تا پوست‌های اضافی فندق جدا شود و فندق بوداده شود، سپس باید آنرا پودر کنیم.

مرحله دوم

فندق‌ها را داخل مخلوط کن می‌ریزیم و به مدت ۵ دقیقه پالس می‌زنیم تا فندق‌ها به طور کامل پودر بشن و روغن پس بدهند. در این مرحله شکلات تلخ و شیرین را به روش بن ماری روی بخار آب کتری یا سماور ذوب می‌کنیم و به فندق پودر شده اضافه می‌کنیم.

مرحله سوم

در ادامه خامه صبحانه را به همراه روغن مایع کنجد، عسل، پودر کاکائو، پودر شیرخشک و نمک را هم به مخلوط کن اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. هر ۳۰ ثانیه یک بار به دستگاه مخلوط کن استراحت می‌دهیم.

مرحله چهارم

حالا اگر مواد خیلی سفت بود و روان نبود کم کم شیر را اضافه می‌کنیم. اگر می‌خواهید نوتلا کمی شیرین‌تر شود می‌توانید مقدار بیشتری عسل اضافه کنید. توجه داشته باشید که غلظت نوتلا بعد از رفتن در یخچال خیلی بیشتر می‌شود.

مرحله پنجم

پس از اینکه به غلظت مورد پسند خود رسیدیم (نوتلا باید در این مرحله سفت نباشد و روان باشد) آنرا داخل یک ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در یخچال قرار می‌دهیم تا کاملا خنک شود و خودش را بگیرید سپس سرو می‌کنیم.

نکات طرز تهیه نوتلا

نوتلا بدون شیر خشک

شاید خیلی افراد شیرخشک در دسترس نداشته باشد و بخواهند نوتلا را بدون شیر خشک تهیه کنند. شیر خشک فقط برای این استفاده می‌شود که رنگ نوتلا خیلی تیره نباشد و رنگ آنرا به فندقی تبدیل کند. اگر شیر خشک استفاده نکنید هیچ مشکلی پیش نخواهد امد.

روغن مناسب نوتلا

برای تهیه نوتلا به طور معمول از روغن مایع معمولی استفاده می‌شود، که همان روغن تخمه آفتابگردان است. البته از روغن‌های دیگر مثل روغن کنجد یا روغن نارگیل هم می‌توانیم استفاده کنیم. توجه داشته باشید که به هیچ وجه از روغن زیتون برای تهیه نوتلا استفاده نکنید.

منبع: چی شی

فراشپز

Recent Posts

(ویدیو) پخت ساده و سریع نان در ماهیتابه به روش آشپز ترکیه‌ای

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ترکیه‌ای نحوه پخت نان در خانه در ماهیتابه را…

36 دقیقه ago

طرز تهیه پنکیک با آرد برنج به ساده ترین روش

فراشپز- به دنبال یک صبحانه سالم و خوشمزه بدون گلوتن هستید؟ پنکیک آرد برنج پاسخ…

1 ساعت ago

دستور پخت کیک لیوانی شکلاتی بدون فر

فراشپز- کیک لیوانی؛ یکی از روش‌های تهیه کیک می‌باشد که به راحتی و بدون ترازو…

2 ساعت ago

(ویدیو) طرز پخت نان تست نرم با برنج

فراشپز- در این ویدئو یک آشپز چینی با مواد اولیه شامل: ۲۰۰ گرم برنج، ۱۱۰…

2 ساعت ago

طرز تهیه خوراک سیب‌زمینی شیرین برای صبحانه

فراشپز- خوراک سیب زمینی شیرین؛ یک خوراک نرم و لذید که پایهٔ آن سیب‌زمینی شیرین…

3 ساعت ago

(ویدئو) نوشیدنی‌هایی معجزه می‌کنند؛ مشکل خواب خود را حل کنید

فراشپز- خیلی از پزشکان معتقدند که معجزه خواب راحت، درمان بسیاری از مشکلات روحی و…

11 ساعت ago