فراشپز- هات چاکلت مکزیکی یکی از انواع نوشیدنیهای خوشمزه بین المللی است که همانطور که از نامش مشخص است متعلق به کشور مکزیک میباشد. همانطور که مطمئنا میدانید غذاها و نوشیدنیها مکزیکی پر از ادویه هستند و طعم تند و تیز دارند. هات چاکلت مکزیکی هم یکی از انواع نوشیدنیها داغ مکزیکی است که به دلیل وجود ادویههایی مانند دارچین و فلفل چیلی طعمی بسیار خاص و خوشایند دارد، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
شیر ۳.۵ پیمانه
شکلات تختهای ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۳ قاشق سوپخوری
شکر قهوهای ۲ قاشق سوپخوری
چوب دارچین ۳ تکه
پودر فلفل چیلی ¼ قاشق چایخوری
وانیل ½ قاشق چایخوری
خرده شکلات برای تزیین
دستور تهیه هات چاکلت مکزیکی
مرحله اول
برای تهیه هات چاکلت مکزیکی خوشمزه ابتدا شکلات تلخ تختهای را با دست یا چاقو خرد میکنیم. میتوانیم شکلات را با چاقو به چند تکه تبدیل کنیم و داخل کیسهای قرار دهیم و با گوشت کوب روی آن بکوبیم تا کاملا خرد شوند.
مرحله دوم
شکلاتهای خرد شده را در کاسهای میریزیم و کنار میگذاریم. شیر را داخل قابلمهای میریزیم و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و شکر قهوهای، پودر کاکائو، پودر فلفل چیلی و چوب دارچین را به آن اضافه میکنیم.
مرحله سوم
سپس مداوم با قاشق آن را هم میزنیم تا شکر قهوهای کاملا در شیر حل شود و همگی مواد عطر و طعم خودشان را به شیر پس بدهند. زمانیکه شیر به جوش آمد قابلمه را از روی حرارت بر میداریم و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
حالا شکلات تختهایهای خرد شده را به همراه وانیل به آن اضافه میکنیم و مداوم هم میزنیم تا عطر وانیل و طعم بی نظیر شکلات با شیر و دیگر مواد مخلوط شود. هات چاکلت آماده شده را در ماگ یا هر مدل لیوانی که تمایل داریم میریزیم.
مرحله پنجم
بلافاصله ۱/۲ پیمانه شیر را داخل شیرجوش میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا زود گرم شود و بعد از گرم شدن شیر را از روی حرارت بر میداریم و داخل فرنچ پرس میریزیم و با حرکات خیلی سریع اهرم بالای فرنچ پرس کف شیر را درست میکنیم.
مرحله ششم
در آخر با قاشق آرام فوم درست شده در فرنچ پرس را بر میداریم و روی هات چاکلت داخل ماگ میریزیم و روی فوم را با کمی خرده شکلات یا پودر کاکائو تزیین میکنیم و هات چاکلت خانگ و داغ را نوش جان کنید.
منبع: چی شی