فراشپز- وافل شیرینی اروپایی‌ست که در ابتدا یونانی‌ها به دستور پخت آن رسیدند و به مرور با توسعه تجارت یونان و سایر کشورها، این شیرینی خوشمزه به سرزمین‌های دیگری هم راه پیدا کرد. کلمه وافل از همان ویفر گرفته شده، با این تفاوت که این شیرینی خانه‌های بزرگ‌تری دارد و حتی در بعضی نقاط با طرح‌های خاصی آماده می‌شوند. اما به‌طور کلی می‌توان آن را میان‌وعده یا صبحانه‌ای لذیذ دانست.

در ادامه این مطلب می‌خواهیم طرز تهیه وافل مناسب برای معده حساس را به شما آموزش دهیم تا حتی اگر معده‌ای تحریک‌پذیر دارید، این شیرینی تازه و خوشمزه را به آسانی آماده و نوش‌جان کنید.

مواد لازم برای تهیه وافل

مخمر خشک هشت گرم

آب‌گرم (دمای حدودی آب ۱۱۰ تا ۱۱۵ باشد) یک دوم فنجان

باتر میلک دو فنجان

روغن بادام زمینی سه قاشق غذاخوری

شکر دو قاشق غذاخوری

آرد گندم دو فنجان

جو دو سر یک دوم فنجان

سفیده تخم مرغ دو عدد

جوش شیرین یک هشتم قاشق چای‌خوری

نمک یک چهارم قاشق چای‌خوری

شربت افرا به میزان لازم برای سرو وافل

طرز تهیه وافل مناسب برای معده حساس

مرحله اول

مخمر را به همراه آب‌گرم در یک کاسه بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه صبر کنید تا فعال شود. باترمیلک، روغن، شکر و آرد را اضافه کرده و صاف کنید تا همه مواد یکدست شود. کاسه را با سلفون بپوشانید و برای یک شب آن را در یخچال نگه‌داری کنید.

مرحله دوم

حالا دستگاه وافل ساز را روشن کنید تا گرم شود. در ادامه جو دوسر، سفیده تخم مرغ، جوش شیرین و نمک را با خمیر وافل ترکیب کنید تا مخلوط و هم‌دما شوند.

مرحله سوم

وافل ساز را با اسپری پخت‌وپز چرب کنید. حالا می‌توانید خمیر را در دستگاه بریزید و تا طلایی و ترد شدن خمیر‌ها صبر کنید. پس از این‌که پخت خمیر تمام شد، می‌توانید وافل‌ها را شربت افرا سرو کنید.

چند نکته

شما می‌توانید اگر حساسیتی به دارچین ندارید، مقدار خیلی کمی از آن را به این دستور اضافه کنید.

عسل، شیره انگور و شیره توت می‌توانند جایگزین‌های خوبی برای شربت افرا باشند.

استفاده از مارمالاد و مربا‌های مختلف، لذت خوردن این وافل را بیشتر می‌کند.

منبع: کتاب کاله

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *