فراشپز- پاستا فارفاله با تن ماهی یکی از انواع غذاهای خوشمزه و رایج کشور ایتالیا است که با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی در ادامه با سایت فراشپز همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
تن ماهی ۱۳۰ گرم
پاستا فارفاله ۲۴۰ گرم
شوید تازه ۲ قاشق چایخوری
زیتون ۵۰ گرم
گوجه گیلاسی ۱۰۰ گرم
کیپرز ۵۰ گرم
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
ریحان تازه برای تزیین
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
طرز تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی
مرحله اول
برای تهیه پاستا فارفاله با تن ماهی خوشمزه در ابتدای کار درون یک قابلمه حاوی آب مقداری نمک ریخته و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا آب به نقطه جوش برسد، سپس پاستا را به آن اضافه کرده و اجازه میدهیم بپزد.
مرحله دوم
در ادامه شوید را شسته و به صورت ریز خرد میکنیم و زمانی که پاستا پخته شد قابلمه را از روی حرارت برداشته و پاستا را آبکشی میکنیم. حالا روغن تن ماهی را جدا کرده و با پاستا پخته شده مخلوط میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله گوجه گیلاسیها را شسته و از وسط به دو قسمت تقسیم میکنیم، سپس به همراه تن ماهی، شوید، زیتون، کیپرز، آب لیمو ترش تازه و مقداری نمک و فلفل سیاه مخلوط کرده و کنار میگذاریم.
مرحله چهارم
در ادامه پاستا را درون ظرف مورد نظرمان میریزیم، سپس مواد مخلوط شده را به صورت پخش روی پاستا میریزیم. در نهایت پاستا فارفاله با تن ماهی را با مقداری ریحان تازه تزیین کرده و سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: چی شی