آشپزی

طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر

فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما ارائه نمایم.

مواد لازم برای پای پوره سیب زمینی با مایکروفر

گوشت چرخ کرده:۴۵۰ گرم

سیب زمینی ریز خرد شده:۹۰۰ گرم

تخم مرغ:۱ عدد

پنیر پیتزا:۱۵۰ گرم

پیازخرد شده:۱ عدد

آرد سفید:۱۵ گرم

رب گوجه فرنگی:۱۵ گرم

آب:۰.۰۹ لیتر

شیر هموژنیزه:۰.۱۵ لیتر

کره:۱۵۰ گرم

روغن:۱۵ گرم

نمک و فلفل:مقدری

پوره سیب زمینی

طرز تهیه پای پوره سیب زمینی با مایکروفر

مایکروفر را با قدرت ۱۰۰% روشن کنید و داخل ظرف مخصوصش پیازخرد شده را با مقداری روغن داخل آن قرار دهید تا به مدت ۳ دقیقه بپزند.

بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بپزید. مخلوط گوشت و پیاز را یکبار هم بزنید.

آرد، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و در آب حل کنید، سپس به مخلوط گوشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۰ تا ۸ دقیقه دیگر داخل مایکروفر با حرارت بالا بپزند. در این فاصله مواد را ۲ باری هم بزنید.

در مرحله بعد سیب زمینی‌های خرد شده را جداگانه داخل یک ظرف پیرکس بریزید و ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.

سپس به مدت ۱۷ الی ۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید.

حالا بعد ۵ دقیقه سیب زمینی‌ها را نرم کنید و با تخم مرغ و شیر باقی مانده و کره مخلوط نمایید و روی گوشت پهن کنید.

سپس روی آن پنیر پیتزا بپاشید و به مدت ۴ تا ۳ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.

نکات تکمیلی در مورد پای پوره سیب زمینی

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰ دقیقه میباشد.

پای پوره سیب زمینی را می‌توانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

فراشپز

Recent Posts

ترفندهای پخت «به پلو» اصیل اصفهانی

فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…

24 دقیقه ago

مرغ مارپیچی؛ سالادی دلچسب و خوشمزه

فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژه‌ی مجالس و میهمانی‌های…

58 دقیقه ago

طرز تهیه مقلوبه مرغ و بادمجان

فراشپز- درست کردن غذا‌های بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…

2 ساعت ago

قیمه کورگ؛ غذای اصیل سنندج

فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…

2 ساعت ago

طرز پخت سوفله اسفناج و ژامبون

فراشپز- “سوفله اسفناج” و ژامبون یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه و مقوی و مورد علاقه…

3 ساعت ago

سالاد کابِ روسی؛ یک شام پرطرفدار

فراشپز- سالاد کاب روسی سالاد فوق العاده‌ای می‌باشد که می‌توانید آن را برای مراسم‌های همچون…

3 ساعت ago