فراشپز- اینبار قصد داریم طرز تهیه “پای پوره سیب زمینی” با مایکروفر را به شما ارائه نمایم.
گوشت چرخ کرده:۴۵۰ گرم
سیب زمینی ریز خرد شده:۹۰۰ گرم
تخم مرغ:۱ عدد
پنیر پیتزا:۱۵۰ گرم
پیازخرد شده:۱ عدد
آرد سفید:۱۵ گرم
رب گوجه فرنگی:۱۵ گرم
آب:۰.۰۹ لیتر
شیر هموژنیزه:۰.۱۵ لیتر
کره:۱۵۰ گرم
روغن:۱۵ گرم
نمک و فلفل:مقدری
پوره سیب زمینی
مایکروفر را با قدرت ۱۰۰% روشن کنید و داخل ظرف مخصوصش پیازخرد شده را با مقداری روغن داخل آن قرار دهید تا به مدت ۳ دقیقه بپزند.
بعد گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و ۲ دقیقه دیگر داخل مایکروفر بپزید. مخلوط گوشت و پیاز را یکبار هم بزنید.
آرد، نمک، فلفل و رب گوجه فرنگی را با هم مخلوط کنید و در آب حل کنید، سپس به مخلوط گوشت اضافه کنید و در ظرف را ببندید و بگذارید تا به مدت ۱۰ تا ۸ دقیقه دیگر داخل مایکروفر با حرارت بالا بپزند. در این فاصله مواد را ۲ باری هم بزنید.
در مرحله بعد سیب زمینیهای خرد شده را جداگانه داخل یک ظرف پیرکس بریزید و ۱۰۰ میلی لیتر از شیر را روی آن بریزید و روی آن را یک پوشش پلاستیکی بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید.
سپس به مدت ۱۷ الی ۱۵ دقیقه داخل مایکروفر با قدرت ۱۰۰% قرار دهید. ظرف را از مایکروفر بیرون آورده و برای مدت ۵ دقیقه روی آن را بر ندارید.
حالا بعد ۵ دقیقه سیب زمینیها را نرم کنید و با تخم مرغ و شیر باقی مانده و کره مخلوط نمایید و روی گوشت پهن کنید.
سپس روی آن پنیر پیتزا بپاشید و به مدت ۴ تا ۳ دقیقه داخل مایکروفر قرار دهید تا پنیر روی آن آب شود.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۵۰ دقیقه میباشد.
پای پوره سیب زمینی را میتوانید در وعده پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- هر فردی که از خوردن میوه به لذت برده باشد، بدون شک از طعم…
فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای…
فراشپز- درست کردن غذاهای بین المللی و جدید همیشه یه حس خوب و خلاقانه رو…
فراشپز- قیمه کورگ از انواع خورشت محلی و سنتی کردی است که رسپی آن اصالتا…
فراشپز- “سوفله اسفناج” و ژامبون یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه و مقوی و مورد علاقه…
فراشپز- سالاد کاب روسی سالاد فوق العادهای میباشد که میتوانید آن را برای مراسمهای همچون…