فراشپز- اگر از طرفداران پنکیک هستید و برای صبحانه و یا عصرانتان به دنبال یک پنکیک خوشمزه و مقوی و مناسب میگردید حتما پنکیک ذرت را فراموش نکنید. پنکیک ذرت بسیار خوشمزه و لذیذاست و یک غذای کامل برای میان وعده شما محسوب میشود.
آرد سفید: ۱ پیمانه
سفیده تخم مرغ:۱ عدد
شیر: دو سوم پیمانه
کنسرو ذرت: ۱ عدد، ۲۰۰ گرمی
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن:برای سرخ کردن
چاتنی گوجه فرنگی: برای سرو
برای درست کردن پنکیک ذرت، آرد، سفیده تخم مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط کن ریخته تا پورهای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید.
روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود.
پنکیکهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱۵ دقیقه میباشد.
پنکیک ذرت را میتوانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک
فراشپز- پیتزایی خوشمزه و متفاوت که همه عاشق آن میشوند. با مواد ساده، یک شاهکار…
فراشپز- قیمه ماسوله یا ننه قرمه یکی از غذاهای سنتی و بسیار قدیمی استان گیلان…
فراشپز- سالاد ژامبون و نان تست یکی از انواع سالادهای سرد است که از ترکیب…
فراشپز- پلو مرغ فوری یکی از روشهای طبخ مرغ است که در آن مرغ سرخ…
فراشپز- خورش لپه قرمه یکی از انواع خورشهای اصیل و سنتی شهر دامغان است که…
فراشپز- مشته بادمجان یکی از غذاهای بسیار خوشمزه و مشهور شیرازی است که از ترکیب…