فراشپز- پنکیک سیب زمینی یا کارتوفل سیب زمینی یک از غذاهای ساده و خوشمزه کشور آلمان است، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پسته پلو در ادامه با ما همراه باشید.
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
پیاز ۱ عدد
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۲ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار کافی
فلفل قرمز و روغن به مقدار کافی
برای تهیه پنکیک سیب زمینی، ابتدا پوست سیب زمینیها را میگیریم، سپس آنها را رنده میکنیم و درون یک کاسه مناسب میریزیم. در ادامه پیاز را هم رنده میکنیم و به کاسه حاوی سیب زمینی اضافه میکنیم.
در این مرحله پیاز و سیب زمینی رنده شده را به خوبی فشار میدهیم تا آب اضافی شان کاملا خارج شود و کاملا خشک شوند. در ادامه تخم مرغ را به همراه ۱ قاشق غذاخوری آرد و مقداری نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز به کاسه اضافه میکنیم.
حالا مواد را با قاشق به خوبی ترکیب میکنیم تا یکدست شوند، اگر پس از ترکیب کردن مواد، دیدیم که مایه پنکیک خیلی خیس و شل است، ۱ قاشق دیگر آرد اضافه میکنیم و به خورد مایه پنکیک میدهیم تا منسجم شود.
در این مرحله یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم، سپس مقداری روغن اضافه میکنیم. حالا صبر میکنیم تا روغن به خوبی داغ شود، سپس مقداری از مایه پنکیک را با قاشق درون روغن داغ میریزیم.
حالا به سرعت با قاشق به آن شکل میدهیم و با پشت قاشق صافش میکنیم، سپس اجازه میدهیم به طور کامل سرخ شود. پس از اینکه یک سمت پنکیکها سرخ شد، آنها را بر میگردانیم تا سمت دیگرشان نیز سرخ شود.
در پایان پس از اینکه پنکیکها به خوبی سرخ شدند، آنها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی شان به طور کامل گرفته شود. در نهایت پنکیکهای سیب زمینی را درون ظرف مورد نظرمان میچینیم و به همراه سس دلخواه سرو میکنیم.
منبع: چی شی
فراشپز- لیمو شیرین یکی از میوههای پرخاصیت و خوشمزه فصل پاییز و زمستان است که…
فراشپز- آیا تا به حال طعم بینظیر و خاص خورش قیمه عربی را تجربه کردهاید؟…
فراشپز- کیک مغزدار اسپانیایی نوعی کیک میوهای خاص با روکشی از نوعی کرم خوشمزه است…
فراشپز- نان شیرمال هم مثل فطیر، از جمله محصولات سنتی کشورمان است که در جایی…
فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه…
املت قیساوا، یکی از انواع املتهای سنتی و خوشطعم ترکی است که با استفاده از…