فراشپز- پنکیک یکی از انواع کیکها میباشد که خیلی سریع تهیه میشود و در طعمها و مزههای مختلف آن را به شما آموزش دادیم که یکی از پر طرفدارترین آن پنکیک ساده است که میتوانید در آموزشهای قبلی مشاهده کنید و برای تهیه صبحانه یا عصرانه از آن استفاده کنید. اما این پنکیک به دلیل وجود آرد بادام بسیار مقوی است، زیرا آرد بادام حاوی کلسیم و پتاسیم و منیزیم است و اگر میخواهید برای بچهها و خانواده یک پنکیک عالی تهیه کنید حتما این رسپی را یک بار تست کنید تا از طعم و مزه بی نظیر آن لذت ببرید. امروز در فراشپز طرز تهیه پنکیک ویتامینه را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
تخم مرغ ۲ عدد
شیر ۵ ق غذا خوری
آرد بادام ۲ ق غذا خوری
آرد سفید ۳ ق غذا خوری
وانیل نوک ق چای خوری
بیکینگ پودر ۱ ق چای خوری
شکر ۳ ق غذا خوری
عسل ۱ ق چای خوری
کره ۱۵ گرم
طرز تهیه پنکیک ویتامینه
مرحله اول: آماده سازی
ایتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دما شوند و بعد به کمک یک قاشق غذا خوری مواد را اندازه گیری کنید و داخل کاسههای کوچک بریزید. سپس آرد سفید را به همراه بیکینگ پودر مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
در ادامه باید آرد برنج الک شده را به مخلوط آرد و بیکینگ پودر اضافه کنید و هم بزنید. برای مایعات پنکیک باید شیر را داخل شیرجوش بریزید تا کمی ولرم شود و بعد کره و عسل را اضافه کنید و حرارت را سریع خاموش کنید و در حدی که کره ذوب شود کافی میباشد.
مرحله سوم: هم زدن مواد
در ادامه تخم مرغ را شکسته و داخل کاسه بریزید و به آن وانیل اضافه کنید و یک دقیقه با همزن دستی هم بزنید تا تخم مرغ از لختگی خارج شود و بعد شکر را به مواد اضافه کنید و برای یک دقیقه دیگر مواد را هم بزنید و بعد مایعات ولرم مرحله قبل را به تخم مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید و بعد مواد خشک آردی را طی دو مرحله به مواد تخم مرغی اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید و دورانی هم بزنید تا گلولههای باز شود.
مرحله چهارم: پخت پنکیک ویتامینه
در ادامه باید تابه را چرب کنید و از مواد پنکیک با کمک ملاقه به صورت گرد داخل تابه بریزید و زمانی که روی آن حباب زد برگردانید و بگذارید تا طرف دیگر نیز پخته شود و بعد در انتها با میوه دلخواه سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت پنکیک ویتامینه
حرارت تابه باید متوسط باشد وگرنه زود میسوزد و پنکیک خام باقی میماند.
مواد را زیاد هم نزنید وگرنه پف نمیکند.
از آرد برنج خانگی استفاده کنید تا خوشمزهتر شود.
منبع: چی شی