فراشپز- پنکیک چورو یکی از انواع صبحانههای خوشمزه و پرطرفدار اسپانیایی است که با طعمهای متنوعی پخته میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه پنکیک چورو در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۴ نفر
آرد ۱٫۵ پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق غذاخوری
شکر قهوهای ۲ قاشق غذاخوری
نمک ½ قاشق چایخوری
دارچین ½ قاشق چایخوری
شیر ¾ پیمانه
خامه ترش ½ پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
وانیل نوک قاشق چایخوری
کره ۱ قاشق غذاخوری
ترکیب شکر و دارچین برای تزیین
طرز تهیه پنکیک چورو
مرحله اول
برای تهیه پنکیک چورور خوشمزه ابتدا آرد را به همراه بکینگ پودر، پودر دارچین، شکر قهوهای و نمک با هم درون یک کاسه مناسب مخلوط کرده و کنار میگذاریم. در ادامه خامه ترش را درون یک کاسه بزرگ میریزیم.
مرحله دوم
در این مرحله شیر را به خامه ترش اضافه کرده و به خوبی با هم مخلوط میکنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود. در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل به کاسه اضافه کرده و مجددا مواد را ترکیب میکنیم تا یکدست شوند.
مرحله سوم
پس از اینکه مواد کاملا یکدست شدند، مواد خشک را کم کم به کاسه اضافه کرده و به آرامی از یک سمت را مخلوط میکنیم تا بافت شان کاملا یکدست شود. در ادامه یک تابه مناسب روی حرارت قرار میدهیم.
مرحله چهارم
در این مرحله کره را به تابه اضافه کرده و اجازه میدهیم به صورت کاملا ذوب شود. در ادامه با ملاقه از مایه پنکیک بر میداریم و درون تابه میریزیم، سپس صبر میکنیم تا یک سمت پنکیک به طور کامل بپزد.
مرحله پنجم
پس از اینکه روی پنکیک شروع به حباب زدن کرد، آنرا به آرامی بر میگردانیم و اجازه میدهیم سمت دیگرش نیز به طور کامل سرخ شود. در ادامه پنکیک را از تابه خارج میکنیم و مجددا از مایه پنکیک درون تابه میریزیم.
مرحله ششم
به همین صورت تمام مایه پنکیک را آماده کرده و سرخ میکنیم. پس از اینکه تمام پنکیکها آماده شدند، آنها را درون ترکیب شکر دانه درشت و دارچین میغلطانیم، سپس در ظرف مورد نظرمان میچینیم و سرو میکنیم.
منبع: چی شی