فراشپز- پودر سوخاری پانکو؛ یکی از انواع پودرهای سوخاری میباشد که میتوانید به راحتی و سادگی در خانه آماده کنید و همراه با مواد غذایی که قرار است به آنها آغشته شود استفاده کنید. پانکو در زبان ژاپنی به معنای تکههای کوچک نان میباشد. پودر سوخاری پانکو را میتوانید با دستور پخت که در اختیار شما قرار گرفته است آن را به آسانی تهیه کنید و در زمانهایی که نمیتوانید خارج از خانه بروید و یا میخواهید یک پودر سوخاری سالم را به مواد غذایی اضافه کنید آن را تهیه کنید. این پودر سوخاری غذای شما را ترد و لذیذ میکند و برای خوشمزه شدن غذا و سوخاری شدن آن میتوانید از این پودر فوق العاده استفاده کنید.
پودر سوخاری پانکو را میتوانید با مواد اولیه کم و با باقی مانده نان باگت یا نان تست تهیه کنید. در روش خانگی پودر سوخاری شما بدون مواد نگهدارنده و سالمتر میباشد. امروز قصد داریم طرز تهیه پودر سوخاری پانکو نارنجی را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
نان تست یا نان باگت ۲۰۰ گرم
پودر پاپریکا ۱ ق غذا خوری
پودر گوجه ۱ ق غذا خوری
پودر گوجه ۱ ق غذا خوری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه پودر سوخاری
۱ مرحله اول: آماده سازی پودر
ابتدا اجازه دهید نان باگت یا نان تست کاملا خشک شود. میتوانید برای این کار نانها را در دمای خانه به صورت باز به مدت ۱ تا ۲ روز بگذارید تا نانها در ارتباط با هوا کم کم خشک شوند. ولی اگر در تهیه پودر سوخاری عجله دارید میتوانید آنها را داخل فر یا تستر با حرارت پایین و کم خشک کنید. با این روش خیلی سریع و در زمان کوتاه پودر سوخاری آماده میشود.
۲ مرحله دوم: آماده سازی مواد
بعد از آن که نانها خشک شدند آنها را در غذا ساز یا آسیاب کن پودر کنید. اگر دستگاه را ندارید میتوانید نان را تکه تکه کنید و داخل نایلون زیپدار قرار دهید و با لیوان یا گوشت کوب روی آنها بزنید تا پودر شوند. دقت کنید نایلون پاره نشود. برای جلوگیری از پارگی نایلون میتوانید نایلون را دور پارچهای بپیچید و بعد ضربه بزنید.
۳ مرحله سوم: آماده سازی پودر سوخاری پانکو
بعد از پودر شدن نان ها، آنها را داخل کاسهای بریزید و ادویهها را که شامل نمک، فلفل قرمز، زردچوبه میباشند را به همراه پودر گوجه و پاپریکا اضافه کنید و هم بزنید تا ادویهها به همه پودر سوخاری آغشته شوند و به صورت یکدست مزه و رنگ بگیرند. با این روش پودر سوخاری شما خوش رنگ و خوش مزه میشود. سپس پودر سوخاری پانکو شما آماده است. آن را در ظرف درب بسته قرار دهید و داخل یخچال نگهداری کنید. نوش جان.
فوت و فنهای دستور تهیه پودر سوخاری پانکو
برای تهیه پودر پفک، ۱۰ عدد پفک را آسیاب کنید و سپس به پودر سوخاری اضافه کنید.
بعد از تهیه کردن این پودر سوخاری میتوانید آن را داخل ظرف درب بسته به مدت ۱ ماه داخل یخچال نگهداری کنید.
اضافه کردن پودر گوجه برای خوش رنگ شدن پودر سوخاری میباشد. میتوانید برای رنگ بیشتر از پودر پفک استفاده کنید.
اگر دوست دارید پودر سوخاری شما درشتتر باشد به جای پودر کردن، نانها را با دست خرد کنید تا درشتتر شود.
برای خشک کردن نانها داخل فر، فر را در دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید و نانها را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه قرار دهید تا خشک شوند.
منبع: پارسی دی