فراشپز- پیتزا املت؛ از خوشمزه ترین پیتزاها می باشد که برای عصرانه و صبحانه و شام کاربرد دارد و یک پیتزای درجه یک است و مطمئن باشید از طعم و مزه آن خوشتان خواهد آمد اگر طرفدار غذاهای فست فودی هستید یک پیتزا املت خوشمزه برای صبحانه تهیه کنید زیرا هم به شما انرژی می دهد و هم بسیار سیر کننده است اگر زمان کافی ندارید خمیر را از شب قبل تهیه کنید و داخل یخچال قرار دهید سپس برای صبحانه آن را آماده کنید و بگذارید تا پخته شود اگر شما گیاه خوار هستید ولی لبنیات مصرف می کنید و یا طعم و مزه گوشت را دوست ندارید پیتزا املت یکی از گزینه های بسیار خوب است.
مواد لازم برای مواد پیتزا املت
گوجه گیلاسی | ۱۰ عدد |
تخم مرغ | ۴ عدد |
پنیر چدار یا رنده شده | به مقدار لازم |
کره | ۱ ق غذا خوری |
نمک | به مقدار لازم |
مواد لازم
شیر | ۱ پیمانه |
آب | ۱ پیمانه |
روغن مایع | ۱/۳ پیمانه |
آرد | به اندازه لازم |
بیکینگ پودر | ۱ ق مربا خوری |
خمیر مایه فوری | ۱ ق مربا خوری |
نمک | ۱ ق مربا خوری |
شکر | ۱ ق مربا خوری |
طرز تهیه پیتزا املت
مرحله اول: مخلوط کردن مواد
ابتدا داخل یک کاسه بزرگ شیر و آب ولرم را ریخته و بعد روغن مایه و خمیرمایه و شکر و نمک و بیکینک پودر را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند سپس پیمانه پیمانه آرد اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر کم کم جمع شود.
مرحله دوم: استراحت خمیر
وقتی خمیر جمع شد آن را شروع به ورز دادن کنید حداقل باید ۱۰ دقیقه با دست خمیر را ورز دهید تا نرم و لطیف شود می توانید برای ورز دادن از استند میکسر استفاده کنید خمیر را به شکل توپ در بیاورید و برای ۱ ساعت در محیط گرم بگذارید تا حجیم و پف کند.
مرحله سوم: باز کردن خمیر
بعد از گذشت ۱ ساعت پف خمیر را با دست گرفته و مجدد کمی خمیر را ورز دهید سپس آن را به ۵ قسمت تقسیم کنید و هر قسمت را بیضی یا گرد باز کنید و داخل سینی فر که از قبل چرب کردید قرار دهید.
مرحله چهارم: افزودن مواد املت پیتزا
در ادامه کره را داخل تابه ریخته و تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید و کمی و نمک و فلفل سیاه اضافه کنید در واقع یک نیمرو تهیه کنید و حالا نیمرو را به طور مساوی روی خمیرها بریزید و روی هر خمیر گوجه گیلاسی برش بزنید و کمی پنیر رنده شده بریزید.
مرحله پنجم: پخت پیتزا املت
حالا سینی فر را در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه در دمای ۱۸۰ قرار دهید تا پنیر ذوب و نان پخته شود اگر فر شما کانوکشن ندارد در انتها چند دقیقه گریل را روشن کنید تا سطح پنیر طلایی شود. نوش جان
نکات کلیدی در تهیه پیتزا املت
- به اندازه آرد اضافه کنید وگرنه نان پیتزا خشک می شود.
- می توانید از مخلوط گوجه و پنیر فقط استفاده کنید.
- به دلخواه می توانید از سبزیحات دیگر در تهیه این پیتزا املت استفاده کنید.
منبع: پارسی دی