فراشپز- چای یکی از نوشیدنیهای رایج در سراسر جهان است که در ایران و آسیا طرفداران و مصرف کنندگان بیشتری نسبت به بقیه کشورهای دیگر دارد. چای کرک یک نوع چای گیاهی است که با شیر تهیه میشود. این چای به علت داشتن میخک و زنجبیل و بادیان ستارهای، خیلی طعم خوب و خوشمزهای دارد و میتوان آن را تهیه و همراه با شکر یا عسل و هر نوع شیرینی یا کیکی آن را تهیه کرد. برای مشاهده آموزش طرز تهیه چای کرک در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم چای کرک
آب ۳ لیوان
شیر ۱ لیوان
شکر به مقدار دلخواه
میخک ۳ دانه
هل ۴ دانه
چای ۱ قاشق سوپ خوری پر
بادیان ستارهای ۱ دانه
چوب دارچین ۱ عدد
زعفران ساییده نصف قاشق چای خوری
زنجبیل تازه ۱ تکه در صورت تمایل
طرز تهیه چای کرک
مرحله اول
برای تهیه چای کرک جنوبی در ابتدای کار، آب را درون کتری میریزیم و میگذاریم روی حرارت تا به طور کامل به جوش آید. سپس چای و شکر و هل و میخک و بادیان ستارهای را به همراه چوب دارچین و زعفران به آن اضافه میکنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه میدهیم با حرارت خیلی کم، حدود یک ربع ساعت بجوشد. در این مرحله شیر را به کتری اضافه میکنیم. سپس با حرارت کم اجازه میدهیم ۵ دقیقه دیگر بجوشد. در دستور اصلی از شیر چای آماده استفاده میشود که، چون برای همه در دسترس نیست.
مرحله سوم
همان شیر ساده هم میتوان استفاده کرد. وقتی شیر در حال جوشیدن است امکان سر رفتن شیر زیاد است. باید مواظب باشیم که سر نرود. بعد از ۵ دقیقه چای آماده است. میتوان آن را سریع استفاده کرد یا از صافی رد کرد و درون فلاسک چای بریزیم و بعد مصرف کنیم.
منبع: چی شی