فراشپز- چیز کیک سوهان یکی از انواع دسرهای خوشمزه و ایرانی است که با رسپیهای متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه چیز کیک سوهان در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم چیز کیک سوهان
سوهان ۶۰ گرم
بیسکویت ساقه طلایی ۱ بسته
کره ۸۰ گرم
پنیر خامهای ۴۰۰ گرم
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
شکر ۱۰۰ گرم
ژلاتین ۲ قاشق سوپخوری
آب ⅔ لیوان
پودر زعفران و پودر هل به مقدار کافی
طرز تهیه چیز کیک سوهان
مرحله اول
برای تهیه چیز کیک سوهان خوشمزه در ابتدای کار بیسکویت ساقه طلایی را درون غذاساز ریخته و به خوبی میکس میکنیم تا پودر شود، سپس کره را روی حرارت بخار کتری بنماری کرده تا ذوب شود و به غذاساز میافزاییم.
مرحله دوم
در ادامه بیسکویت را مجددا میکس میکنیم، سپس درون قالب کمربندی را با کاغذ روغنی میپوشانیم. حالا مواد کراست را درون قالب ریخته و روی آنرا با پشت لیوان یا گوشتکوب کاملا صاف و یکدست میکنیم.
مرحله سوم
حالا قالب را درون یخچال گذاشته تا به مدت ۱ ساعت استراحت کند. در ادامه تمام مواد یخچالی را از یخچال خارج کرده و اجازه میدهیم دمای آنها با دمای محیط کاملا هماهنگ شود، سپس شکر را آسیاب میکنیم.
مرحله چهارم
در این مرحله شکر پودر شده را به همراه خامه صبحانه و پنیر خامهای درون یک کاسه مناسب ریخته و با دور تند همزن برقی به خوبی هم میزنیم تا یکدست شوند. حالا ژلاتین را با آب سرد به خوبی مخلوط میکنیم.
مرحله پنجم
در ادامه ژلاتین را روی حرارت بخار کتری بنماری میکنیم تا ذرات آن حل شوند، سپس اجازه میدهیم کاملا خنک شود. حالا ژلاتین خنک شده را به کاسه اضافه کرده و مجددا هم میزنیم تا مایه کرم پنیری یکدست شود.
مرحله ششم
در این مرحله مایه کرم پنیری را به سه قسمت تقسیم کرده، سپس دو قسمت را به صورت ساده نگه میداریم و به قسمت باقی مانده پودر زعفران و مقداری پودر هل اضافه کرده و مخلوط میکنیم تا زعفرانی شود.
مرحله هفتم
حالا قالب را از یخچال خارج کرده و یک قسمت از مایه کرم پنیری ساده را روی مواد کراست ریخته و با لیسک کاملا صاف میکنیم، سپس به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال قرار میدهیم تا مایه کرم پنیری نیم بند شود.
مرحله هشتم
پس از گذشت این زمان کرم زعفرانی را روی کرم ساده ریخته، سپس روی کرم را با سوهان خرد شده میپوشانیم و مجددا به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال میگذاریم. پس از گذشت این زمان کرم ساده را روی سوهان میریزیم.
مرحله نهم
در ادامه روی کرم ساده را با لیسک کاملا صاف و یکدست کرده و به دلخواه با خلال پسته و سوهان تزیین میکنیم، سپس به مدت ۶ ساعت درون یخچال گذاشته تا کاملا سفت شود. در نهایت به همراه چای سرو میکنیم. نوش جان.
منبع: چی شی