فراشپز- چیز کیک یکی از انواع کیک‌ها و دسرهای خوشمزه مدرن است که از ترکیب بیسکوییت یا کیک با پنیر خامه‌ای تهیه می‌شود و طعم بسیار خاصی دارد.

به گزارش فرارو، چیز کیک یکی از انواع شیرینی‌های مدرن است که مواد میانی آن از پنیر خامه‌ای تشکیل شده است و پایه بیسکوییت یا کیک دارد. چیز کیک‌ها شیرینی‌های بسیار لذیذ و پر طرفداری هستند و در انواع میوه‌ای، شکلاتی، وانیلی و… تهیه می‌شوند. چیز کیک نیویورکی یکی از انواع چیز کیک‌های لطیف و خوشمزه است که بافت ابریشمی دارد و در عین حال روش درست کردن آن بسیار ساده است و نیاز به صرف زمان زیادی ندارد. اگر شما هم عاشق پنیر و چیز کیک هستید، پیشنهاد می‌کنیم حتما این چیز کیک را امتحان کنید، بنابراین در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا این چیز کیک نیویورکی خوشمزه و آسان را در منزل تهیه کنیم.

مواد لازم

بیسکوییت پتی‌پور یا لوتوس: ۷۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
کره: ۲۰ گرم (۱ قاشق غذاخوری)
پنیر خامه‌ای: ۳۵۰ گرم
شکر: ۱۰۰ گرم (یک دوم پیمانه)
ماست غلیظ: ۱۶۰ گرم
آب لیمو ترش: ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: ۲۵ گرم (۳ قاشق غذاخوری)
خامه قنادی: ۱۱۰ گرم (۴ قاشق غذاخوری سرپر)
نمک: ۱ پنس

طرز تهیه

برای درست کردن این چیز کیک خوشمزه و آسان ابتدا بیسکوییت‌ها را با گوشتکوب کاملا خرد کنید، سپس کره آب شده را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. یک قالب ۱۵ سانتی را انتخاب کنید و داخلش کاغذ روغنی پهن کنید، طوری که کف قالب و دیواره‌ها را بپوشاند. حالا بیسکوییت خرد شده را کف قالب پهن کنید و با گوشتکوب روی آن را بکوبید تا کاملا فشرده شود.

در مرحله بعد باید مواد پنیری چیز کیک را آماده کنیم. پنیر خامه‌ای را داخل یک کاسه بریزید و شکر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی یا قاشق هم بزنید تا شکر با پنیر کاملا مخلوط و یکدست شود. اگر پنیر بیش از حد سفت است، می‌توانید مقدار کمی آب جوش به آن اضافه کنید تا پنیر رقیق و نرم شود. در مرحله بعد ماست غلیظ و آبلیمو را اضافه کنید و هم بزنید. حالا تخم مرغ‌ها را همراه با نمک اضافه کنید و خوب هم بزنید تا تخم مرغ مخلوط شود. در آخر خامه قنادی را که به دمای محیط رسیده و کاملا شل شده است، داخل مواد بریزید و هم بزنید و درنهایت نشاسته ذرت را به مواد اضافه کنید و کمی دیگر هم بزنید تا مواد چیز کیک به صورت یکدست با هم مخلوط شوند.

این ترکیب را از صافی رد کنید و بعد داخل قالب و روی لایه بیسکوییت بریزید. قالب را داخل سینی فر بگذارید و دورتادور سینی را با آب پر کنید. سینی را به مدت ۵۰ دقیقه در فر ۱۷۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا چیز کیک بپزد. بعد از پخت قالب را از فر خارج کنید و اجازه بدهید چیز کیک سرد شود. چیز کیک را با همان قالب به مدت ۳ تا ۴ ساعت داخل یخچال بگذارید بماند، سپس چیز کیک را از قالب خارج و داخل ظرف سرو بگذارید و نوش جان کنید.

نکات مهم برای درست کردن چیز کیک

۱ ـ پنیر ماسکارپونه پنیر مخصوصی است که برای تهیه چیز کیک و دسر‌های پنیری از آن استفاده می‌شود که نمک ندارد و بافت آن برای تهیه کیک و دسر مناسب است. از آنجا که پنیر ماسکارپونه در همه فروشگاه‌های مواد غذایی در دسترس نیست، می‌توانید به جای آن از پنیر‌های خامه‌ای معمولی استفاده کنید که کم نمک باشند و همچنین چربی کم‌تری داشته باشند.

۲ ـ نشاسته ذرت شبیه آرد است و رنگ سفیدی دارد. نشاسته ذرت همچنین بافت نرمی دارد، به طوری که اگر مقداری از آن را بین دو انگشتتان بمالید، صدایی شبیه به جیرجیر از آن می‌شنوید. استفاده از نشاسته ذرت در انواع دسر‌ها و غذا‌ها عامل غلظت است. توجه داشته باشید که نشاسته گندم با نشاسته ذرت تفاوت دارد و نمی‌توان این دو را جایگزین یکدیگر کرد. نشاسته ذرت را می‌توانید در بسته‌بندی‌های بهداشتی از فروشگاه‌های مخصوص لوازم قنادی تهیه کنید.

۳ ـ نکته مهم دیگر در پخت کیک انتخاب جنس قالب است. قالب‌های متنوع و گران‌قیمت زیادی در بازار موجود است. وقتی برای خرید قالب مراجعه می‌کنید، باتوجه به تنوع ممکن است در انتخاب قالب سردرگم شوید. یکی از بهترین قالب‌ها برای تهیه انواع کیک که نسبت به سایر قالب‌ها قیمت مناسبی هم دارد، قالب‌های گالوانیزه است که معمولاً می‌توانید آن‌ها را از همه لوازم قنادی‌ها تهیه کنید. این قالب‌ها در طرح‌ها و شکل‌های مختلف موجودند.

۴ ـ معمولاً درجه حرارت و مدت زمان پخت در فر‌های مختلف متفاوت است. به عنوان مثال اگر در دستور گفته شده دمای ۱۷۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه ذکر شده، ممکن است در فر شما با این دما و مدت زمان نتیجه مطلوبی حاصل نشود. البته نگران این موضوع نباشید. با چندبار استفاده از فر متوجه می‌شوید که چه دما و مدت زمانی برای پخت کیک‌ها در فر شما مناسب است. با این حال به این موضوع توجه داشته باشید که معمولاً درجه حرارتی که در دستور‌ها گفته می‌شود، بر مبنای فر برقی است. اگر از فر گازی استفاده می‌کنید، دما را بین ۱۰ تا ۲۰ درجه سانتی‌گراد بیش‌تر بگذارید. اما دمایی که گفته می‌شود، باز هم به فر شما بستگی دارد. باید قلق فر دست‌تان بیاید. با چند بار امتحان کردن متوجه دما و مدت زمان پخت خواهید شد. همیشه وقتی مواد اولیه را آماده کردید و روی میز کار قرار دادید، قبل از شروع به کار فر را روشن کنید؛ چون برای تهیه هر نوع کیک یا شیرینی باید فر را از قبل روشن کنید تا موقعی که خواستید کیک را در فر بگذارید، فر کاملاً گرم شده باشد.

۵ ـ برای درست کردن هر نوع کیک باید مواد اولیه را به دمای محیط برسانید؛ بنابراین سعی کنید حداقل نیم ساعت قبل از شروع همه مواد را از یخچال خارج کنید و اجازه بدهید به دمای محیط برسند.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *