برای کسانی که محدودیتهایی در مصرف گوشت دارند، گیاهخوارند یا مایلند جایگزین هایی برای گوشت پیدا کنند، “کتلت قارچ” گزینه خوبی خواهد بود. با مواد لازم و دستور پخت آن در ادامه مطلب آشنا شوید.

مواد لازم برای کتلت قارچ

قارچ : نیم کیلو
سیر: 2 حبه
تخم مرغ: 3عدد
آرد یا خمیر نان باگت: نصف لیوان
سبزیجات معطر: 2 قاشق
نمک و فلفل: به میزان لازم
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه کتلت قارچ

قارچ ها را پس از شستن و خشک کردن چرخ کنید و به خمیر نان باگت و سبزیجات معطر مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را به قارچ اضافه کنید و خوب هم بزنید .اگر مایه شما شل بود به آن کمی آرد اضافه کنید.بعد نمک و فلفل را به همراه 2 حبه سیر له شده به مخلوط مواد کتلت اضافه کنید و کاملا هم بزنید تا مواد یکدست شوند.

تابه ای را روی حرارت ملایم قرار دهید و داخل آن مقداری روغن بریزید تا داغ شود.از مواد کتلت آماده شده به اندازه یک گردو بردارید و با دست آن را فرم دهید و در روغن بریزید. حرارت را کم کنید تا یک طرف کتلت سرخ شود و بعد طرف دیگر آن را برگردانید و به همین شکل تمام کتلت ها را سرخ کنید.

نکات تکمیلی در مورد کتلت قارچ

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 20دقیقه میباشد .
کتلت قارچ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *