فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزهترین غذاهای محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.
مواد لازم کشمش پلو ماهی لاری
برنج:۱ پیمانه
ماهی فیله شده:۴۰۰ گرم
کشمش:۲۵۰ گرم
پیاز:۱ عدد بزرگ
شملیز خشک شده:۳۰ گرم
ادویه ماهی:به میزان لازم
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
طرز تهیه کشمش پلو ماهی لاری
ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. بعد برنج را در آب جوشی که زرد چوبه به آن اضافه شده بجوشانید و وقتی مغز ن نیم پز شد آن را آبکش کنید.
فیله ماهی را به تکههای کوچک خرد کنید.
تابهای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.
بعد ادویه ماهی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ماهی خرد شده را به پیاز و ادویههای تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.
به ماهی در حال تفت نمک، فلفل و شملیز اضافه کنید. در آخر هم کشمش شسته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.
مواد را لای برنج آبکش شده بریزید و دم دهید
نکات تکمیلی در مورد کشمش پلو
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
کشمش پلو را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک