فراشپز- کشمش پلو با ماهی یکی ازخوشمزه‌ترین غذا‌های محلی منطقه لارستان فارس است. برای آشنایی با روش تهیه این غذای خوشمزه همراه ما باشید.

مواد لازم کشمش پلو ماهی لاری

برنج:۱ پیمانه

ماهی فیله شده:۴۰۰ گرم

کشمش:۲۵۰ گرم

پیاز:۱ عدد بزرگ

شملیز خشک شده:۳۰ گرم

ادویه ماهی:به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم

طرز تهیه کشمش پلو ماهی لاری

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس دهید. بعد برنج را در آب جوشی که زرد چوبه به آن اضافه شده بجوشانید و وقتی مغز ن نیم پز شد آن را آبکش کنید.

فیله ماهی را به تکه‌های کوچک خرد کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید تا پیاز سرخ شود.

بعد ادویه ماهی را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس ماهی خرد شده را به پیاز و ادویه‌های تفت داده شده اضافه کنید و تفت دهید.

به ماهی در حال تفت نمک، فلفل و شملیز اضافه کنید. در آخر هم کشمش شسته شده را به آنها اضافه کنید و کمی تفت دهید.

مواد را لای برنج آبکش شده بریزید و دم دهید

نکات تکمیلی در مورد کشمش پلو

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۳۰ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.

کشمش پلو را می‌توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۲ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *