فراشپز- کوکی خرما یکی از کوکیهای بسیار خوشمزه و ساده است که میتوانید برای صبحانه و عصرانه و دورهمیها خود تهیه کنید یا میتوانید به منو کافه و پیچ کاری خود اضافه کنید، زیرا بسیار پرطرفدار است، زیرا طعم گردو و خرما و نسکافه فوق العاده در این کوکی محسوس است. شما میتوانید این کوکی را با فر و بدون فر داخل تابه دو طرفه نیز تهیه کنید. امروز در فراشپز طرز تهیه کوکی خرما را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
آب جوش ۱ ق سوپ خوری
پودر نسکافه ۱ ق چای خوری
کره ۱۵۰ گرم
شکر قهوهای ۹۰ گرم (۱/۲ پ)
شکر سفید ۶۰ گرم (۱/۴ پ)
تخم مرغ ۲ عدد (۱۱۵ گرم با پوست)
وانیل ۱/۲ ق چای خوری
نمک ۱ پینچ
آرد ۳۰۰ گرم (۲ پ+ ۴ ق س)
بکینگ پودر ۱ ق چای خوری
گردو خرد شده ۵۰ گرم
خرمایی خرد شده ۱۵۰ گرم
طرز تهیه کوکی خرما
۱ مرحله اول: آماده سازی
ابتدا باید همه مواد لازم را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود، سپس مواد را به کمک ترازو یا پیمانه شیرینی پزی اندازه گیری کنید. نسکافه را داخل یک لیوان ریخته و با آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید.
۲ مرحله دوم: هم زدن کره
در ادامه کره نرم شده را داخل کاسه قرار دهید و بعد شکر سفید و قهوهای را اضافه کنید و با لیسک همه بزنید و بعد با دور تند همزن برقی بزنید تا کره حجیم و کمی روشن شود و حتما بین کار دورگیری کنید.
۳ مرحله سوم: افزودن تخم مرغ
در ادامه تخم مرغ را به همراه وانیل و نمک و نسکافه مرحله اول اضافه کنیید با دور تند همزن برقی بزنید تا مواد باهم ترکیب شوند و بعد نیمی از آرد را به همراه بیکینگ پودر اضافه کنید و با همزن برقی بزنید و بعد مابقی آرد را اضافه کنید و هم بزنید خمیر باید نسبتا چسبنده باشد و بعد در انتها گردو خر شده و خرما هسته گیری شده و خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و روی خمیر را بپوشانید برای دو ساعت در یخچال استراحت دهید.
۴ مرحله چهارم: پخت کوکی خرما و گردو
حالا با کمک یک اسکوپ از خمیر به اندازه ۵۰ گرم بردارید و در دست کاملا گرد کنید و بعد روی سینی فر قرار دهید و در فر از قبل گرم شده به مدت ۱۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ بگذارید تا پخته شود و بعد از این که کاملا خنک شد بردارید و به دلخواه که همان موقع که داغ است شکلات خرد شده روی آن قرار دهید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت کوکی خرما
اگر در حین گرد کردن مواد احساس کردید مابقی خمیر شل شده مجدد در یخچال قرار دهید.
شکر قهوهای قابل حذف نیست و حتما باید شنی و مرطوب باشد.
از هر خرمایی میشود استفاده کرد هسته را جدا کنید اگر پوست آن جدا میشود جدا کنید بعد وزن کنید و حتما خورد کنید.
اگر دوس دارید کوکی تختتر باشد وقتی گرد میکنید سرش رو صاف کنید.
ماندگاری کوکی ۳،۴ روز تو محیط، ۱۰ روز یخچال و طولانی مدت در فریزر میباشد.
منبع: پارسی دی