فراشپز- این کیک سرشار از مواد مغذی است و برای همه افراد از جمله ورزشکاران مفید است.
کیک سیب و دارچین یک طعم و عطر فوق العاده دارد که به ویژه کودکان عاشق آن خواهند شد. این کیک سرشار از مواد مغذی است و برای همه افراد از جمله ورزشکاران مفید است.
مواد لازم در طرز تهیه کیک سیب و دارچین:
کره یا مارگارین: ۱۷۵ گرم
شکر قهوهای یا سفید: ۱۷۵ گرم
تخم مرغ: ۳ عدد متوسط
آرد: ۱۷۵ گرم
دارچین: یک قاشق چایخوری
شیر: ۲ قاشق غذاخوری
سیب: یک عدد بزرگ
در ادامه به طرز تهیه کیک سیب و دارچین اشاره میکنیم:
فر را از قبل روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک قالب کیک ۲۰ سانتیمتری را چرب کنید و کف آن را با کاغذ پخت بپوشانید.
کره و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با قاشق چوبی یا همزن برقی هم بزنید تا پف کند.
تخم مرغها را یکی یکی اضافه کنید. هر تخم مرغ را قبل از اضافه کردن به تخم مرغ بعدی کاملاً مخلوط کنید.
آرد و دارچین را اضافه کرده و با قاشق چوبی با احتیاط مخلوط کنید. وقتی همه آرد مخلوط شد متوقف کنید.
حدود ۲ قاشق غذاخوری شیر را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید.
نیازی نیست سیب خود را پوست بگیرید. نیمی از سیب را به ۱۰ ورقه برش دهید. نصف دیگر را به قطعات کوچک خرد کنید (تقریباً مکعبهای ½ سانتیمتر / ¼ اینچ).
تکههای کوچک سیب را داخل مخلوط کیک بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.
مایه کیک را داخل قالب چرب شده و آستر شده خود بریزید و روی آن را به آرامی با پشت قاشق چوبی صاف کنید. برشهای سیب خود را روی آن بچینید و یک قاشق غذاخوری شکر قهوهای را تا حد امکان به طور یکنواخت روی کیک بپاشید.
مواد به مدت ۲۵ دقیقه در فر از قبل گرم شده خود بپزید. یک چنگال را داخل کیک فرو کنید. اگر تمیز بیرون بیاید، کیک آماده است. اگر مقداری کیکی روی چنگال بچسبد، باید سه دقیقه دیگر یا بیشتر بپزید.
وقتی پخت تمام شد، اجازه دهید به مدت ۱۰ دقیقه در قالب خنک شود، سپس روی توری سیمی خنک کنید. کیک را برش دهید به تنهایی یا با خامه، بستنی یا کاسترد سرو کنید.
نکاتی برای کیک سیب و دارچینی خوشمزهتر
در طرز تهیه کیک سیب و دارچین توصیه میکنیم به نکات مهم زیر توجه کنید:
برای تهیه این کیک میتوانید از هر شکری که دوست دارید استفاده کنید. برخی افراد طعم غنیتر و کمی دودی شکر قهوهای تیره را ترجیح میدهند، اما میتوانید از شکر سفید نیز بهره برید.
سیبهای قرمز را انتخاب کنید. این گونه سیبها شکل کیک را به خوبی حفظ میکنند و طعم را متعادل نگه دارد. همچنین سیب قرمز مزه شیرینی دارد که در کنار دارچین میتواند طعم کیک را بهتر کند.
هنگام ترکیب مواد مرطوب و خشک، توصیه میکنیم همه آنها آنقدر هم بزنید تا به خوبی ترکیب شوند. این موضوع از ایجاد گلوتن در آرد جلوگیری میکند. همچنین این کار کیک را نرم و مرطوب نگه میدارد.
برای طعم بیشتر، سعی کنید لایههایی از شکر دارچینی را بین خمیر اضافه کنید و آن را در تابه بریزید. این باعث ایجاد شیرینی و تزریق ادویه در سراسر کیک میشود و مزه آن را بهتر میکند.
یک تاپینگ که از کره، آرد، شکر و کمی دارچین درست شده است، تردی دلپذیری را به کیکی اضافه میکند که با نرمی کیک در تضاد است. قبل از پخت کامل کیک، این تاپینگ را روی کیک بپاشید تا پوسته طلایی و کاراملی ایجاد شود.
قبل از برش، اجازه دهید کیک کاملا خنک شود. این کار به سفت شدن آن کمک کرده و از خرد شدن آن جلوگیری میکند، بنابراین هر اسلایس کیک به صورت تمیز ایجاد میشود که برای سرو مناسب خواهد بود.
برای تزئین کیک میتوانید از خامه یا بستنی استفاده کنید. همه چیز به ترجیحات شما بستگی دارد و اینکه خوردن کدام ماده غذایی لذت بیشتری به شما میدهد. خوردن تنهایی کیک سیب و دارچین نیز به همراه چایی و شیر عالی است.
کلام آخر
طرز تهیه کیک سیب و دارچین را آموزش دادیم، اکنون میتوانید این کیکی خوشمزه را در خانه تهیه کنید. هر مرحله را با دقت انجام دهید تا نهایت کیک دلخواه خود را درست کنید. مطمئناً با چند بار تهیه این کیک میتوانید مهارت خود را بالا ببرید تا از نظر شکل و طعم به آنچه در نظر دارید برسید. توصیه میکنیم هرازگاهی کیک سیب و دارچین را درست کنید تا فضای شادی را در خانه ایجاد کنید.
منبع: همشهری