“کیک غذای فرشته” یک نوع کیک سبک است که در آن تنها از سفیدهٔ تخم مرغ استفاده می شود و فاقد روغن و کره است.

طرز تهیه کیک غذای فرشته

سفیدهٔ تخم مرغ (اندازه بزرگ):6 عدد
کرم تارتار :یک دوم قاشق چایخوری
نمک:یک هشتم قاشق چایخوری
شکر:50 گرم یک چهارم پیمانه و دو قاشق چایخوری
آرد (الک شده):60 گرم، یک دوم پیمانه
وانیل :یک دوم قاشق چایخوری
در صورت تمایل پودر نارگیل :یک دوم پیمانه

طرز تهیه کیک

آرد را از قبل الک کرده و کنار بگذارید فر را هم با 170 درجه سانتی گراد روشن کنید. ابتدا 6 عدد تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و سفیده های آن را به کاسه بزرگتری منتقل نمایید.

1/2 قاشق چایخوری کرم تارتار و 1/8 قاشق چایخوری نمک را افزوده و همزن برقی را روشن کنید تا مواد با هم ترکیب شوند.

در همین حال که مواد در حال مخلوط شدن است شکر را کم‌کم اضافه کنید و اجازه دهید تا همه مواد با هم ترکیب شده و مخلوطی سفت و حالت دار درست شود طوری که اگر ظرف را برگردانید مواد بیرون نریزد.

در این مرحله وانیل را افزوده و آرد را به تدریج اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. در صورت تمایل در این مرحله پودر نارگیل را هم بریزید و مخلوط نمایید.

خمیر کیک را داخل قالب بریزید و آن را برای نیم ساعت در فری که از قبل گرم شده بپزید. بعد از اینک کیک پخت و خنک شد آن را با دقت از قالب خارج کرده و سرو نمایید.

نکات تکمیلی در مورد کیک غذای فرشته

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
کیک غذای فرشته را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *