آشپزی

طرز تهیه کیک چوبی شکلاتی؛ یک دسر خوشمزه

فراشپز- اگر عاشق بستنی و کیک‌های شکلاتی هستید پس حتما از طرز تهیه این کیک چوبی لذت خواهید برد. این کیک چوبی که ظاهری شبیه به بستنی دارد با طعم شکلاتی نسکافه‌ای می‌تواند یک دسر خوشمزه و هیجان‌انگیز برای کودکان شما باشد. شما می‌توانید این کیک چوبی را برای تولد‌ها و دورهمی‌های دوستانه و خانوادگی نیز سرو کنید؛ به شما اطمینان می‌دهیم همه عاشق آن خواهند شد.

قسمت اصلی این دسر یک کیک اسفنجی و خوشمزه است که شما می‌توانید با استفاده از کره دویچه مارکن به آن طعمی ماندگار دهید و باعث نرم‌تر شدن بافت آن شوید. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کیک چوبی شکلاتی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه کیک چوبی

تخم‌مرغ شش عدد

شکر دو و نیم پیمانه

بیکینگ پودر یک قاشق چای‌خوری

روغن مایع یک پیمانه

کره پاستوریزه  ۱۰۰ گرم

پودر نسکافه یک قاشق غذاخوری

شیر پرچرب یک و نیم پیمانه

آرد سفید قنادی چهار پیمانه

پودر کاکائو چهار قاشق غذاخوری

وانیل نصف قاشق چای‌خوری

شکلات تخته‌ای ۲۷۰ گرم

فندق خرد شده ۴۰ گرم

چوب بستنی هشت عدد

طرز تهیه کیک چوبی

مرحله اول

دسر‌های شکلاتی همیشه محبوبیت زیادی در بین افراد با سنین مختلف داشته و دارند؛ برای مثال پودینگ شکلاتی و پاناکوتای شکلاتی دو نوع پرطرفدار از دسر‌های شکلاتی هستند که می‌توانید به راحتی آنها را در خانه تهیه و نوش جان کنید. کیک چوبی هم یک دسر شکلاتی خوشمزه است که شما برای تهیه آن در منزل باید طبق روش زیر عمل کنید.

ابتدا شش عدد تخم‌مرغ را در یک کاسه بزرگ بشکنید. سپس شکر و بیکینگ پودر را به تخم‌مرغ‌ها اضافه کنید و با همزن برقی به مدت ۱۰ دقیقه هم بزنید تا مواد شما خامه‌ای شکل شود.

مرحله دوم

سپس روغن مایع را اضافه کنید و پنج دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید. ۱۰۰ گرم کره پاستوریزه دویچه مارکن را روی حرارت ملایم آب و به مواد داخل کاسه اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم

حالا یک قاشق غذاخوری پودر نسکافه و یک و نیم پیمانه شیر پرچرب به کاسه اضافه کنید و خوب هم بزنید.

مرحله چهارم

در ظرفی جدا چهار پیمانه آرد سفید قنادی، چهار قاشق غذاخوری پودر کاکائو و نصف قاشق چای‌خوری وانیل را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط آرد و پودر کاکائو و وانیل را برای اسفنجی‌تر شدن کیک الک کنید و در چند مرحله به باقی مواد اولیه اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند.

مرحله پنجم

مواد کیک را داخل یک ظرف مستعطیل شکل که از قبل کف آن را با کاغذ روغنی مخصوص شیرینی‌پزی پوشانده‌اید بریزید. ظرف کیک را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا به مدت ۵۰ دقیقه پخته شود.

مرحله ششم

برای ذوب کردن شکلات‌های تخته‌ای به روش بن ماری دو سوم یک ظرف فلزی را پر آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش آید. سپس ظرف دیگری را انتخاب کنید که کمی کوچک‌تر از ظرف فلزی روی گاز باشد و داخل آن برود، توجه داشته باشید که ظرف دوم نباید با سطح آب برخورد کند و حتما باید چند سانتی‌متر بالاتر از سطح آب باشد. حالا شکلات‌های تخته‌ای خود را داخل ظرف روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا با بخار آب به آرامی ذوب شوند. فندق‌های خرد شده را به شکلات آب شده به روش بن ماری اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله هفتم

پس از پنجاه دقیقه زمانی که مطمئن شدید کیک شما خوب پخته است آن را از فر در بیاورید و از قالب خارج کنید تا کمی خنک شود. سپس با استفاده از یک قالب بیضی چند کیک به شکل بستنی ببرید.

مرحله هشتم

چوب‌های بستنی را کمی به شکلات آغشته کنید و داخل کیک‌های بستنی شکل قرار دهید. سپس روی کیک‌ها را با شکلات آب شده کاملا بپوشانید و در یخچال قرار دهید تا شکلات روی آنها منجمد شود.

پس از ۱۵ دقیقه کیک چوبی شما آماده است، نوش جان.

منبع: کتاب کاله

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه هوموس لبو؛ خوشمزه و خوشرنگ

فراشپز- حمص لبو یکی از لذیذترین خوراکی‌ها مدیترانه‌ای می‌باشد که بیشتر با هوموس لبنانی نیز…

24 دقیقه ago

جادوی انگور سیاه برای سلامت

فراشپز- انگور سیاه از جمله جواهرات طبیعت در دنیای میوه‌ها است و علاوه بر خوشمزگی…

1 ساعت ago

طرز تهیه ذرت مکزیکی با خامه و شیر به سبک بازاری

فراشپز- ذرت خامه‌ای را با چند قلم مواد اولیه در دسترس به راحتی و به…

2 ساعت ago

طرز پخت پیتزا مرغ سوخاری

فراشپز- پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به…

3 ساعت ago

فوت و فن پخت کتلت مرغ و بروکلی بدون سیب زمینی

فراشپز- کتلت مرغ و بروکلی؛ یکی از انواع کتلت‌ها می‌باشد که با کلم بروکلی بسیار…

4 ساعت ago

طرز تهیه بیسکویت «های بای» مغزدار خانگی

فراشپز- بیسکوئیت های بای، یکی از پرطرفدارترین بیسکویت‌ها می‌باشد که در ایران بسیار محبوب است…

5 ساعت ago