آشپزی

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

فراشپز- تنوع غذاهای ایرانی آنقدر زیاد است که با هر ذائقه و سلیقه‌ای می‌توانید از غذاهای لذیذ و بی‌نظیر آن لذت ببرید. یکی از این غذاهای دلپذیر گشنیزپلو است که جزو غذاهای اصیل ایرانی محسوب می‌شود.

گشنیز پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین پلوهای مخلوط است که برای تنوع غذایی می‌توانید آن را برای وعده شام و یا نهار آماده کنید. ترکیب گشنیز پلو با مرغ زعفرانی کار چندان سختی نیست و به راحتی با طرز تهیه این پلو لذیذ که در ادامه آموزش آورده‌ایم، آماده می‌شود.

مواد لازم گشنیز پلو با مرغ

برنج ۲ پیمانه
مرغ ۹۰۰ گرم
گشنیز ۱ لیوان
پیاز ۱ عدد
زعفران دم کرده ۳ قاشق غذا خوری
دارچین ۱/۲ قاشق چای خوری
زرد چوبه ۱/۲قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی ۱ قاشق چایخوری
نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه گشنیز پلو با مرغ زعفرانی

برای پخت گشنیز پلو با مرغ طبق مراحل زیر عمل کنید:

مرحله اول: ابتدا برنج را با آب شسته و با نمک حدود ۳ ساعت بخیسانید و سپس به روشی که در مطلب “طرز تهیه برنج آبکش” برایتان توضیح دادیم، برنج را آبکش کنید.

مرحله دوم: گشنیز را که از قبل پاک، شسته و خرد کرده اید، به برنج آبکش شده اضافه کنید.

مرحله سوم: ته قابلمه مقداری روغن بریزید و اجازه دهید تا داغ شود سپس سیب زمینی و یا نان را ته قابلمه بگذارید تا کمی سرخ شود سپس برنج مخلوط شده با گشنیز را در قابلمه بریزید و مقداری روغن روی برنج ریخته و دم بگذارید.

مرحله چهارم: یک عدد پیاز را پوست کنده و ریز خرد کنید؛ در یک تابه مقداری روغن ریخته و پیاز ها را در آن سرخ کنید.

مرحله پنجم: به گزارش وب گاه نمناک، سینه مرغ را به صورت نگینی متوسط خرد کرده و با پیاز تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.

مرحله ششم: ادویه ها را به همراه رب گوجه فرنگی به مرغ ها اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا کمی مواد به خورد هم برود.

مرحله هفتم: زعفران دم کرده را به همراه یک فنجان آب داغ به مرغ اضافه و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم بپزد. پس از دم کشیدن برنج، مرغ و برنج را کنارهم سرو کنید.

منبع: ایرنا

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه کته کباب: دستور پخت یک غذای سنتی و خوشمزه

فراشپز- انتخاب غذا برای مهمانی‌ها و مراسمات مختلف، کاری مهم است. کته کباب، غذایی مجلسی…

24 دقیقه ago

خانم‌ها با این پلو، دست‌ پنجه خود را به رخ بکشید!

فراشپز- پلوهای مخلوط در سفره غذای ایرانی‌ها جایگاه مخصوص به خود را دارند. به گزارش…

54 دقیقه ago

طرز تهیه «ماهی فیویج »گیلانی

فراشپز- بعلت مجاورت شهرهای شمالی با دریا در بسیاری از غذاهای شمالی ماهی به کار…

1 ساعت ago

دستور پخت ارمنی پلو یا ته‌چین ارمنی؛ خوشمزه و متفاوت

فراشپز- ارمنی پلو یا ته چین ارمنی همان‌طور که از اسمش پیداست، یکی از قاطی…

2 ساعت ago

طرز تهیه آش گردو؛ آش خوشمزه و مقوی برای روز‌های سرد زمستان

فراشپز- آش گردو نوعی آش بسیار خوشمزه و مقوی است که طرز تهیه بسیار آسانی…

2 ساعت ago

با این ۵ خوراکی، هوس شکر نمی‌کنید

فراشپز- میل به شکر به تدریج از دوران کودکی تا بزرگسالی به یک عادت تبدیل…

23 ساعت ago