فراشپز- شاید استفاده از غذا‌های رب انار و ترش شما را یاد غذا‌های گیلانی بی اندازد ولی این بار قرار است یک غذای سنتی و قدیمی یزدی تهیه کنیم که فوق العاده خوشمزه و ساده است و شما می‌توانید برای تنوع در غذا‌های خود این ترشک مرغ را می‌توانید به سادگی تهیه کنید. برای تهیه این غذا به رب انار ملس و گردو نیاز دارید.با طرز تهیه ترشک مرغ  همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ ۳ تیکه

پیاز ۱ عد بزرگ

گردو ۱/۲ لیوان خرد شده

رب انار ۲ ق غذا خوری

آلو خورشتی ۷ عدد

نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه ترشک مرغ

مرحله اول: آماده سازی مرغ

ابتدا باید مرغ‌ها را سرخ کنید برای این کار داخل تابه مورد نظر کمی روغن و زردچوبه ریخته بعد از داغ شدن مرغ‌ها را داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود.

مرحله دوم: افزودن رب انار

در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردید تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد تیک‌های مرغ سرخ شده را روی پیاز قرار دهید و رب انار را اضافه کنید.

مرحله سوم: تهیه ترشک مرغ

در ادامه گردو خرد شده و آلو خیس خورد و کمی نمک و فلفل سیاه را روی مرغ‌ها بریزید و مقداری آبجوش بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و سس غلیظ شود و درانت‌ها با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت ترشک مرغ‌

می‌توانید برای طعم بهتر مرغ را از شب قبل یا چند ساعت قبل داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و به ازای هر تیک مرغ یک قاشق چای خوری نمک بریزید و بعد بشورید و سرخ کنید.

اگر رب انار شما ترش است کمتر بریزید یا کمی شکر مخلوط کنید.

این مرغ در انتها باید کم آب باشد.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *