فراشپز- شاید استفاده از غذاهای رب انار و ترش شما را یاد غذاهای گیلانی بی اندازد ولی این بار قرار است یک غذای سنتی و قدیمی یزدی تهیه کنیم که فوق العاده خوشمزه و ساده است و شما میتوانید برای تنوع در غذاهای خود این ترشک مرغ را میتوانید به سادگی تهیه کنید. برای تهیه این غذا به رب انار ملس و گردو نیاز دارید.با طرز تهیه ترشک مرغ همراه ما باشید.
مواد لازم
مرغ ۳ تیکه
پیاز ۱ عد بزرگ
گردو ۱/۲ لیوان خرد شده
رب انار ۲ ق غذا خوری
آلو خورشتی ۷ عدد
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به مقدار لازم
طرز تهیه ترشک مرغ
مرحله اول: آماده سازی مرغ
ابتدا باید مرغها را سرخ کنید برای این کار داخل تابه مورد نظر کمی روغن و زردچوبه ریخته بعد از داغ شدن مرغها را داخل روغن سرخ کنید تا هر دو طرف طلایی شود.
مرحله دوم: افزودن رب انار
در ادامه باید پیاز را پوست بگیرید و خلالی ریز خرد کنید و داخل همان تابه که مرغ را سرخ کردید تفت دهید تا سبک و طلایی شود و بعد تیکهای مرغ سرخ شده را روی پیاز قرار دهید و رب انار را اضافه کنید.
مرحله سوم: تهیه ترشک مرغ
در ادامه گردو خرد شده و آلو خیس خورد و کمی نمک و فلفل سیاه را روی مرغها بریزید و مقداری آبجوش بریزید و بگذارید تا مرغ پخته شود و سس غلیظ شود و درانتها با کته زعفرانی میل کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت ترشک مرغ
میتوانید برای طعم بهتر مرغ را از شب قبل یا چند ساعت قبل داخل آب و نمک قرار دهید تا بوی زهم مرغ گرفته شود و به ازای هر تیک مرغ یک قاشق چای خوری نمک بریزید و بعد بشورید و سرخ کنید.
اگر رب انار شما ترش است کمتر بریزید یا کمی شکر مخلوط کنید.
این مرغ در انتها باید کم آب باشد.
منبع: پارسی دی