فراشپز- خوراک لوبیا سبز با ترکیبی از لوبیاسبز، هویج، سیب زمینی و آلو پخته میشود و بخاطر وجود سبزیجات در کنار گوشت یک غذای کامل است که پیشنهاد میکنیم حتما در برنامه غذایی خودتان بگنجانید.
خوراک لوبیا سبز یک غذای خوشمزه و عالی است که به راحتی قابل تهیه است. این خوراک خوشمزه را میتوان هم به عنوان یک غذای سبک با نان سرو کرد، هم به عنوان خورشت همراه با برنج کته یا آبکش میل کرد.
مواد لازم
لوبیا سبز ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد بزرگ
هویج ۳ عدد
گوشت ۴۰۰ گرم
سیب زمینی ۲ عدد کوچک
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آلوی خورشتی ۵ عدد
زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری
زردچوبه ۱ قاشق چای خوری
پودر فلفل سیاه نصف قاشق چای خوری
دارچین نصف قاشق چای خوری
نمک به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز را به شکل نگینی خرد میکنیم و در یک قابلمه با روغن تفت میدهیم و بعد از سرخ شدن گوشتهای تکه تکه شده را به آن اضافه میکنیم و مجدد تفت میدهیم. به گوشت زردچوبه و فلفل سیاه اضافه میکنیم و حدود دو دقیقه تفت میدهیم تا خامی گوشت گرفته شود و در ادامه رب را هم اضافه میکنیم و تفت میدهیم تا خامی آن نیز گرفته شود. میتوانید به جای رب از پوره گوجه هم اضافه کنید. ۵ لیوان آب جوش به گوشت اضافه میکنیم و زمان میدهیم تا حدود ۲ هشتاد درصد گوشت بپزد.
لوبیاها را ریز خرد میکنیم (به طول حدود ۳ سانت). البته اندازه برش دست خودتان است، اما سعی کنید یک اندازه باشد که زمان پخت یکسانی داشته باشد. لوبیاها را بلانچ میکنیم تا هم طعم خوبی به خوراک بدهد و هم غذای ما را خوش رنگتر کند. داخل یک قابلمه آب میریزیم و اجازه میدهیم تا جوش بیاید و بعد از جوش لوبیا را به آب اضافه میکنیم و نمک میزنیم و اجازه میدهیم حدود ۲ دقیقه در آب بجوشد. لوبیاها را داخل آبکش میریزیم و بعد از آن داخل یک کاسه پر از یخ میریزیم و هم میزنیم و اجازه میدهیم حدود ۳ دقیقه بماند تا خنک شود.
به سراغ قابلمه گوشت میرویم بعد از دو ساعت ۸۰ درصد آن پخته است. درب قابلمه را بر میداریم و نمک و دارچین و ۵ عدد آلوی خورشتی و لوبیاهای بلانچ شده را به گوشت اضافه میکنیم. هویجها را نیز حلقهای خرد میکنیم و با روغن حدود ۳ دقیقه تفت میدهیم تا خامی هویج گرفته شود و به خوراک اضافه میکنیم و اجازه میدهیم لوبیا و هویج حدود ۲۰ دقیقه بپزد و بعد از سپری شدن این زمان، سیب زمینیهای خرد شده را به خوراک میافزاییم و اجازه میدهیم تا ۲۰ دقیقه دیگر بپزد و خوراک لوبیا بعد از سپری شدن این زمان آماده است. این غذا معمولا با نان سرو میشود البته برخی آن را با برنج سرو میکنند لذا غلظت آب خوراک به خودتان بستگی دارد که چه میزان باشد. نوش جان.
منبع: همشهری آنلاین