فراشپز- مرغ یکی از محبوبترین مواد غذایی است که اکثر انسانها طعم آن را دوست دارند. نکته قابل توجهی که در رابطه با این ماده غذایی وجود دارد، روشهای مختلف طبخ آن است. تهیه خورشت مرغ با ذرت یکی از لذیذترین و سادهترین روشهای پخت مرغ است که میتوانید در مهمانیها و یا وعدههای خانوادگی آن را سرو نمایید.
مواد لازم برای خورش مرغ با ذرت
تکههای مرغ: ۱ کیلوگرم
ذرت شیرین: ۲ پیمانه (میتوانید از ذرت کنسروی یا ذرت تازه استفاده کنید)
پیاز: ۱ عدد بزرگ
سیر: ۲ حبه
فلفل دلمهای: ۱ عدد (اختیاری)
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
زردچوبه، فلفل سیاه، نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: ۲ پیمانه
طرز تهیه خورش مرغ با ذرت
آماده سازی مرغ: تکههای مرغ را بشویید و خشک کنید. سپس آنها را با نمک، فلفل سیاه و زردچوبه مزه دار کنید.
تفت دادن پیاز و مرغ: پیاز را نگینی خرد کنید و در قابلمهای با کمی روغن تفت دهید تا نرم و طلایی شود. سپس سیر خرد شده را اضافه کنید و کمی تفت دهید. تکههای مرغ را به قابلمه اضافه کنید و از هر دو طرف سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند.
اضافه کردن رب و ادویه: رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا رنگ آن باز شود. سپس زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
پخت مرغ: آب را به قابلمه اضافه کنید و حرارت را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید و اجازه دهید مرغ به مدت ۳۰-۴۵ دقیقه بپزد تا نرم شود.
اضافه کردن ذرت و فلفل دلمه: اگر از فلفل دلمهای استفاده میکنید، آن را نگینی خرد کنید و به همراه ذرت به قابلمه اضافه کنید. ۱۵ دقیقه دیگر بپزید تا ذرت و فلفل دلمهای نرم شوند.
جا افتادن خورشت: حرارت را خاموش کنید و اجازه دهید خورشت چند دقیقه جا بیفتد.
سرو: خورشت مرغ با ذرت را با برنج سرو کنید.
نکات تکمیلی جهت تهیه خورش مرغ با ذرت
میتوانید از سبزیجات دیگری مانند هویج و نخود فرنگی نیز در این خورشت استفاده کنید.
برای طعم بهتر، میتوانید از آب مرغ به جای آب استفاده کنید.
برای تهیه خورشت غلیظ تر، میتوانید در انتهای پخت یک قاشق آرد را در مقداری آب حل کرده و به خورشت اضافه کنید.
برای تزیین میتوانید از جعفری خرد شده استفاده کنید.
امیدوارم از این خورشت خوشمزه لذت ببرید!
منبع: دلگرم