فراشپز- “سوفله اسفناج” و ژامبون یک غذای رژیمی بسیار خوشمزه و مقوی و مورد علاقه گیاهخوران است که در ادامه طرز تهیه آن را شرح خواهیم داد.

مواد لازم برای سوفله اسفناج و ژامبون

اسفناج: ۳۰۰ گرم

شکر: یک قاشق سوپخوری

سس بشامل:یک فنجان

آرد سفید: یک قاشق سوپخوری

کالباس: ۲۵۰ گرم

کره: ۱۰۰ گرم

پنیر گرویر: ۵۰ گرم

زرده تخم مرغ: ۴ عدد

سفیده تخم مرغ: ۴ عدد

فلفل و نمک: به مقدار لازم

طرز تهیه سوفله اسفناج و ژامبون

ساقه اسفناج را از برگش جدا کنید و برگ‌های آن را تمیز بشویید. سپس برگ‌ها را با یک قاشق مرباخوری جوش شیرین، مقداری نمک و ۲ تا ۳ لیوان آب روی حرارت قرار دهید و در ظرف را باز نگه دارید و اجازه دهید تا آب اسفناج‌ها به جوش بیاید. در این فاصله اسفناج‌ها را چند دفعه هم بزنید.

وقتی اسفناج به جوش آمد ۱۵ دقیقه با حرارت کم آن را هم بزنید تا بپزد. اسفناج پخته شده را در صافی بریزید و کمی فشار دهید تا آب اضافی آن کشیده شود. سپس کره را در یک ظرف لعابی که روی حرارت ملایم قرار دادیم آب کنید و داخل کره یک قاشق آردبریزید و هم بزنید تا آرد کمی سرخ شود. بعد اسفناج را به آرد سرخ شده اضافه کنید و هم بزنید تا آب اسفناج کاملا بخار شود. مخلوط آرد و اسفناج را از روی حرارت بردارید و کالباس‌های خرد شده را به آنها اضافه کنید. سپس سس بشامل را داخل آن مخلوط کنید؛ و کاملا هم بزنید.

در ظرفی جدا گانه زرده و سفیده تخم مرغ را از هم جدا کنید؛ و سفیده را آنقدر هم بزنید تا سفت شود و از ظرف بر نگردد. زرده را هم انقدر بزنید تا کف کند و سفید شود. مایه اسفناج را با زرده تخم مرغ مخلوط کنید و بعد سفیده را به آرامی به مایه اسفناج اضافه کنید.

کف ظرف مورد نظرتان را چرب کنید و نصف پنیررنده شده را ته ظرف بپاشید. سپس مواد سوفله آماده شده را در ظرف بریزید و روی سوفله را با پنیر بپوشانید. به دو روش میتوانی سوفله را بپزید. از طریق حرارت مستقیم و از طریق بن ماری، اگر خواستید به روش بن ماری سوفله را بپزید میتوانید ظرف سوفله را در یک ظرف دیگری قرار دهید طوری که نصف ظرف سوفله در آب قرار گیرد.

بعد ظرف آب را داخل فر میگذاریم و فر را با دمای ۳۵۰ درجه سانتی گراد روشن میکنیم و سوفله را به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه در فر قرار میدهیم تا پف کند و بپزد. دقت کنید که در این مدت در فر را باز نکنید؛ و بلافاصله سوفله آماده شده را مصرف کنید. اگر هم بخواهید با حرارت مستقیم سوفله را بپزید باید ظرف سوفله را در اولین طبقه فر از پایین قرار دهید تا بپزد.

طرز تهیه سس بشامل

از جمله معروف‌ترین سس‌های فرانسوی که در آشپزی استفاده می‌شود، سس بشامل می‌باشد که این سس مضاف بر اینکه به تنهایی طعم بسیار خوشمزه‌ای را دارد برای تهیه انواع سس‌های دیگر نیز به کار می‌رود.

مواد مورد نیاز برای سس بشامل

شیر: ۱ لیوان

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

آرد: ۱ قاشق غذا خوری

دستور تهیه سس بشامل

روغن و آرد را با هم مخلوط کنید طوری که آرد در روغن باز شود. بعد روی حرارت ملایم قرار دهید و به آن شیر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس مثل فرنی غلیظ شود.

در این سس به ازای هر یک قاشق آرد یک لیوان شیر باید مخلوط شود.

نکات تکمیلی در مورد سس بشامل

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

نکات تکمیلی در مورد سوفله اسفناج

زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۱۵ دقیقه

و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۴۵ دقیقه میباشد.

سوفله اسفناج را می‌توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید.

توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *