فراشپز– پیتزا مرغ سوخاری یکی از پیتزا‌های خوشمزه و ایده آل است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در زیر مواد لازم و طرز تهیه این پیتزا را به طور کامل شرح می‌دهیم.

شما علاقه‌مندان به آشپزی‌های ساده و آسان در این بخش با طرز تهیه پیتزای سوخاری محبوب آشنا می‌شوید. این پیتزا رسپی ساده و راحتی دارد.

مواد لازم برای پیتزا مرغ سوخاری

برای خمیر پیتزا

آرد: ۳ پیمانه

آب گرم: ۱ پیمانه

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

شکر: ۱ قاشق چایخوری

نمک: ۱/۲ قاشق چایخوری

خمیر مایه فوری: ۱ قاشق چایخوری

برای مرغ سوخاری

سینه مرغ: ۲ عدد

آرد: ۱ پیمانه

تخم مرغ: ۲ عدد

پودر سوخاری: ۱ پیمانه

نمک، فلفل، پاپریکا، پودر سیر: به میزان لازم

برای مواد روی پیتزا

سس گوجه فرنگی: ۱/۲ پیمانه

پنیر پیتزا: ۲ پیمانه

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد، خرد شده

پیاز: ۱ عدد، خرد شده

قارچ: ۱/۲ پیمانه، خرد شده (اختیاری)

زیتون سیاه: به میزان لازم (اختیاری)

طرز تهیه پیتزا مرغ سوخاری

تهیه خمیر پیتزا

در یک کاسه بزرگ، آب گرم، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید و بگذارید تا خمیر مایه فعال شود (حدود ۱۰ دقیقه).

سپس آرد، نمک و روغن زیتون را به مخلوط خمیر مایه اضافه کنید و خوب ورز دهید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید.

خمیر را در کاسه چرب شده قرار دهید و روی آن را بپوشانید و به مدت ۱ ساعت در جای گرم قرار دهید تا حجم آن دو برابر شود.

تهیه مرغ سوخاری

سینه‌های مرغ را به نوار‌های باریک خرد کنید.

در یک کاسه، آرد، نمک، فلفل، پاپریکا و پودر سیر را با هم مخلوط کنید.

در کاسه دیگر، تخم مرغ‌ها را خوب بزنید.

نوار‌های مرغ را ابتدا در مخلوط آرد، سپس در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.

مرغ‌های سوخاری را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و crispy شوند.

آماده‌سازی پیتزا

فر را با دمای ۲۲۰ درجه سانتی‌گراد (۴۲۵ درجه فارنهایت) گرم کنید.

خمیر پیتزا را روی سطح آردپاشی شده باز کنید و به شکل دلخواه درآورید.

خمیر را در سینی فر قرار دهید و روی آن سس گوجه فرنگی بمالید.

سپس پنیر پیتزا، فلفل دلمه‌ای، پیاز، قارچ (در صورت استفاده) و زیتون سیاه (در صورت استفاده) را روی سس بریزید.

مرغ‌های سوخاری را روی مواد پیتزا قرار دهید.

پیتزا را به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه در فر بپزید تا پنیر آب شود و خمیر طلایی شود.

نوش جان! پیتزا مرغ سوخاری شما آماده است. می‌توانید آن را با سس دلخواه و نوشیدنی مورد علاقه خود سرو کنید.

منبع: دلگرم

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *