فراشپز- کاسرول صبحانه مراکشی، ترکیبی خوشمزه و رنگارنگ از تخم مرغ، سبزیجات، پنیر و ادویه‌های معطر است که به عنوان یک غذای دلچسب و مقوی برای شروع روز، به خصوص در آخر هفته‌ها، سرو می‌شود.

مواد لازم:

بیکن بدون شکر ۳ برش

سیب زمینی شیرین، بریده شده به مکعب‌های ۱ سانتی ۲ و نیم فنجان (۳۰۰ گرم)

پیاز، تقریباً خرد شده ۱/۲ فنجان

زیره آسیاب شده ۱ قاشق چایخوری

نمک دریا ۳/۴ قاشق چایخوری

دارچین آسیاب شده ۱/۲ قاشق چایخوری

پاپریکا دودی ۱/۸ قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای آسیاب شده ۱/۴ قاشق چایخوری

رب گوجه فرنگی ۲ قاشق چایخوری

گوجه فرنگی برشته شده خرد شده ۴۰۰ گرم

تخم مرغ بزرگ ۴ عدد

گشنیز برای تزئین به مقدار لازم

طرز تهیه کاسرول صبحانه مراکشی:

فر را از قبل با دمای ۲۰۰ درجه سلسیوس گرم کنید و یک تابه ۲۰*۲۰ سانتی را با روغن زیتون چرب کنید.

یک تابه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و بیکن را تفت بدهید تا ترد شود، حدود ۲ تا ۴ دقیقه در هر طرف آن را تفت بدهید. بیکن‌ها را به یک بشقاب با حوله کاغذی منتقل کنید تا روغن اضافی آن‌ها گرفته شود. آن را کنار بگذارید.

روغن داخل تابه را دور نریزید. سیب زمینی و پیاز را با باقی مانده روغن بیکن به تابه اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که تازه نرم و طلایی شوند.

زیره، نمک، دارچین، پاپریکا دودی و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا روی سیب زمینی‌ها پوشانده شود. رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و اطراف آن را هم بزنید و تفت بدهید، مرتباً هم بزنید تا سیب زمینی‌ها بیشتر نرم شوند، اما له نشوند. آنها را به کف ظرف پخت چرب شده منتقل کنید و آن‌ها را به طور یکنواخت در یک لایه پخش کنید.

در یک کاسه بزرگ، گوجه‌فرنگی‌های خرد شده و تخم‌مرغ‌ها را با هم مخلوط کرده و کمی نمک دریایی به آن اضافه کنید. بیکن پخته شده را خرد کرده و به مواد اضافه کنید و هم بزنید. در این مرحله آن‌ها را روی سیب زمینی شیرین بریزید و آن را پخش کنید تا همه سیب زمینی‌ها پوشانده شوند.

منبع: بیتوته

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *