فراشپز- استیک و کباب همیشه یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای مورد علاقه طرفداران گوشت است.

اگر برای خوردن گوشت قرمز منعی ندارید و عاشق استیک هستید، به جای استیک با سس قارچ، فیله با سس قارچ را امتحان کنید.

مواد لازم برای ۲ نفر

۴ تکه فیله گوساله
۵ ق‌س روغن زیتون
۱ ق‌چ پودر سیر
۱ ق‌م سس خردل

مواد لازم برای سس قارچ

۵۰ گرم کره
۱۰۰ گرم قارچ
۱ بسته خامه کوچک
مقداری ادویه‌جات شامل نمک، فلفل و کمی پودر سیر
۱ عدد پیاز کوچک

۱. فیله‌ها را در ظرفی بریزید، برای مزه‌دار کردن آن روغن زیتون، سس خردل و پودر سیر را هم اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. در ظرف را بسته و در یخچال به مدت یک ساعت قرار دهید تا خوب طعم‌دار شود.

۲. بعد از استراحت و مزه‌دار شدن گوشت آن را از داخل طعم‌دهنده بیرون آورده و روی گریل (کباب‌پز) گذاشته و هر دو طرف آن را کباب کنید.

۳. سس قارچ را هم به این صورت آماده کنید که اول پیاز را پوست کنده و بعد از شستن نگینی ریز خرد کنید، قارچ را هم بعد از شستن، برش بزنید.

۴. در یک تابه کره ریخته، روی حرارت بگذارید تا آب شود. حالا پیازهای ریز خردشده را در کره تفت دهید تا رنگ عسلی به خود بگیرد، حالا نوبت اضافه کردن قارچ‌هاست.

۵. بعد از سبک شدن قارچ‌ها، نمک و فلفل و پودر سیر را اضافه کرده و قارچ‌ها را مزه‌دار کنید. حالا نوبت اضافه کردن خامه است، سس که به غلظت مناسب رسید، آن را برداشته روی فیله‌های کباب ریخته و سرو کنید.

منبع: همشهری

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *