کباب تابه ای یک غذای ساده است که می توان آن را به راحتی در خانه تهیه کرد. با این حال، گاهی اوقات کباب تابه ای به تابه می چسبد و باعث خراب شدن غذا می شود.

کباب تابه ای نوعی کباب خانگی محبوب و خوشمزه است که می توان آن را همراه با برنج یا نان برای وعده شام یا ناهار سرو کرد. این نوع کباب مشکل منقل و کباب کوبیده را دیگر ندارد و به راحتی می توان آن را در تابه سرخ کرد. یکی از مشکلاتی که در طبخ کباب تابه ای بسیاری از افراد با آن روبرو می شوند، چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه است. در این بخش از نکات آشپزی  به شما می گوییم که دلایل چسبیدن کباب تابه ای به ظرف یا ماهیتابه چیست و برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه چه باید کرد.

علت های چسبیدن کباب تابه ای به کف ظرف عبارتند از:

استفاده نکردن از ظرف مناسب

اگر ماهیتابه شما برای طبخ کباب تابه ای مناسب نباشد، کباب به ته ظرفتان می چسبد،برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه از ظروف نچسب و تفلون و استیل استفاده کنید.

داغ نشدن روغن

اگر قبل از ریختن کباب تابه ای در ظرف کف تابه چرب نباشد و روغنتان خوب داغ نشده باشد، کباب به ظرف می چسبد. برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه قبل از ریختن روغن درون ظرف ابتدا صبر کنید ظرف به خوبی داغ شود و سپس روغن داخل ظرف را داغ کنید.

استفاده از روغن نامناسب

برای جلوگیری از چسبیدن کباب تابه‌ای به ماهیتابه بهتر است از روغن زیتون استفاده نمایید زیرا خاصیت پیشگیری از چسبندگی دارد. در صورت استفاده از روغن های دیگر اجازه دهید روغن کاملا داغ شود، می توانید برای نچسبیدن کباب تابه ای به ظرف قبل از گذاشتن مواد داخل روغن کمی نمک در روغن بریزید.

نگرفتن آب پیاز

همین پیاز ممکن است مواد کباب تابه ای شما را شل کند، همین امر موجب چسبیدن کباب تابه به ظرف می شود. آب پیاز را پس از رنده کردن و قبل از مخلوط کردن با بقیه مواد بگیرید. از میکسر استفاده نکنید چون معمولا پیاز را خیلی له می کند و نمی شود راحت آب آن را بگیرید.

ورز ندادن مواد کباب تابه ای

کم ورزدادن مواد کباب تابه ای موجب شل ماندن مواد و چسبیدن به کف تابه می شود پس مواد را حتما خوب وَرز دهید تا سفت شوند. برای این که مزه مواد خوب به خورد هم بروند به مدت 5 دقیقه چنگ زدن مواد را ادامه دهید.

استراحت ندادن مواد کباب تابه ای

همانطور که گفتیم منسجم نبودن مواد کباب موجب چسبیدن آن به تابه می شود پس اگر عجله ندارید گوشت ورز داده را به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید تا هنگام سرخ کردن انسجام بیشتری داشته باشد.

شل بودن مواد کباب تابه ای

اگر مواد آماده شده برای کباب تابه ای شل هستند، به آن آرد سیب زمینی یا آرد نخودچی یا پودر سوخاری اضافه کنید. اگر از پودر سوخاری ادویه دار استفاده می کنید، حتما به میزان مناسب به گوشت ادویه بزنید تا کباب تابه ای شما خیلی تند یا شور نشود.

حرکت ندادن کباب تابه ای

برای اینکه کباب تابه ای به ظرف نچسبد با کفگیر چوبی آن را حرکت دهید و یا ماهیتابه را روی حرارت به عقب و جلو حرکت دهید تا غذا جدا شود.

راه حل چسبدن کباب تابه ای به ماهیتابه

برای آنکه کباب تابه ای شما به ماهیتابه نچسبد، کافیست نکاتی که در بالا گفته شد را رعایت کنید که اصلی ترین دلیل چسبیدن کباب تابه ای هستند.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *