فراشپز- غذا با سیب زمینی چی بپزم ؟ یک دستور تهیه ساده و خوشمزه بدون مرغ و گوشت با سیب زمینی برای وعده ناهار و یا شام را در این مطلب برایتان آماده کرده ایم.

امروز قصد داریم شما را با یک رسپی خوشمزه، مجلسی و البته راحت آشنا کنیم که حتی میتواند گزینه ای برای میهمانی هایتان باشد؛ اگر علاقه مند به انواع غذا با سیب زمینی کوبیده هستید، همراه ما باشید. این غذا با سیب زمینی و فلفل دلمه و… یکی از گزینه های عالی برای خانم های خانه داری است که دنبال تنوع برای منوی غذای خانواده هستند.

مواد لازم غذا با سیب زمینی آب پز و پنیر پیتزا

سیب زمینی ۴ عدد متوسط
کره ۱ قاشق غذاخوری
پنیر پیتزا ۲ قاشق غذاخوری
شیر ۱/۴ لیوان
فلفل دلمه ای ۱ عدد
رب گوجه ۱ قاشق غذا خوری
نمک و ادویه های پودر سیر، فلفل سیاه و آویشن به مقدار لازم

دستور تهیه سیب زمینی آب پز و پنیر پیتزا

ابتدا سیب زمینی ها را روی حرارت و داخل آب قرار می‌دهیم تا آب پز شود.
داخل ماهیتابه، ابتدا قارچ خرد شده و فلفل دلمه نگینی را با فاصله چند دقیقه ای از هم و با کمی روغن تفت می‌دهیم.
بعد از چند دقیقه ادویه و رب گوجه فرنگی را اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم رنگ رب به اصطلاح باز شود و پس از چند دقیقه حرارت را خاموش می‌کنیم.
حالا سیب زمینی های آب‌پز پوست گرفته شده را داخل ظرف مناسب ریخته و تا زمانی که داغ است، کره، شیر، نمک، فلفل سیاه و پنیر پیزا را به آن اضافه کرده و خوب له می‌کنیم.
ترکیب له شده سیب زمینی و باقی مواد را کف ظرفی که مناسب فر است خوب پهن می‌کنیم.
حالا روی لایه سیب زمینی، ترکیب قارچ و فلفل دلمه و… تفت داده شده را می‌ریزیم و در انتها با یک لایه پنیر روی مواد را می‌پوشانیم.
غذای ساده و خوشمزه ما داخل فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه ۱۵ دقیقه گرم شده است، قرار می‌گیرد.
۱۵ دقیقه زمان می‌دهیم تا غذا بخوبی داخل فر بپزد و ۲ دقیقه آخر، گریل را روشن می کنیم تا روی غذا هم طلایی شود.

منبع: نمناک

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *