فراشپز- کیک‌های ساده بسیار پر طرفدار هستند و امروزه که هواپز یا همان سرخ کن‌های بدون روغن در بازار موجود شده است به شدت تهیه کیک و شیرینی و نان در این هواپز‌ها ترند شده است. سیستم این هواپز‌ها بدین صورت است که گرما را به طور یکنواخت داخل محدوده خود پخش می‌کند و باعث می‌شود کیک خیلی خوب پف کند. این رسپی برای همه برند‌های موجود در بازار می‌باشد و شما می‌توانید از ظرف فلزی یا شیشه‌ی یا به اندازه هواپز خود استفاده کنید. امروز طرز تهیه کیک در هواپز را به شما آموزش خواهیم داد، همراه ما باشید.

مواد لازم

تخم مرغ ۲ عدد

شکر ۱۰۰ گرم معادل ۱/۲ پیمانه

وانیل ۱/۴ ق چای خوری

شیر ۷۵ گرم

روغن ۷۵ گرم

آرد ۱ پیمانه سر پر معادل ۱۴۰ گرم

بیکینگ پودر ۱/۲ ق چای خوری

طرز تهیه کیک در هواپز

۱ مرحله اول: آماده سازی

ابتدا باید همه مواد را در دمای محیط قرار دهید تا هم دمای محیط شود و بعد به کمک پیمانه یا لیوان دسته دار فرانسوی یا ترازو مواد را اندازه گیری کنید اگر برای شیر و روغن ترازو ندارد باید هر دو را داخل لیوان دسته دار فرانسوی بریزید و حجم هر دو باید به طور مساوی تا دسته لیوان فرانسوی باشد.

۲ مرحله دوم: هم زدن تخم مرغ

تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل داخل کاسه ریخته و با همزن برقی بزنید تا کرمی رنگ کشدار شود اگر همزن برقی ندارید می‌توانید از همزن دستی استفاده کنید و در بین هم زدن دورگیری کنید و بعد ترکیب شیر و روغن را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید.

۳ مرحله سوم: تهیه مایه کیک

در ادامه باید آرد و بیکینگ پودر را باهم ترکیب کنید و سه بار الک کنید تا سبک شود و بعد طی سه مرحله به مواد اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود.

۴ مرحله چهارم: پخت کیک ساده در هواپز

در ادامه یک قالب گرد یا قالب‌های کاغذی که مخصوص هواپز است را داخل دستگاه قرار دهید و مواد کیک را داخل آن بریزید و با دمای ۱۴۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پخته شود و بعد سرو کنید. نوش جان

فوت و فن‌های دستور پخت کیک در هواپز

اگر هواپز شما کوچک است از کاغذ با قطر ۱۸ سانت استفاده کنید تا ارتفاع کیک بیشتر و ظاهر خوبی داشته باشد و اگر قالب میان تهیه دارید بهتر.

زمان پخت تقریبا در همه برند‌ها یکسان است و بعد از ۳۵ دقیقه چک کنید.

شما می‌توانید این کیک را در فر گازی و برقی و توستر نیز تهیه کنید بدین صورت که دما را ربرای فر گازی ۱۸۰، فر برقی ۱۶۰، توستر و سولاردم ۱۵۰ درجه تنظیم کنید.‌

می‌توانید داخل قالب‌های مافین یا کپسول نیز قرار دهید و در هواپز بگذارید.

منبع: پارسی دی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *