فراشپز- پاستاها تنوع بسیار بالایی دارند، اما یکی از پاستاهای بسیار خوشمزه و مجبوب در دنیا همین پاستا خامهای است که بافت بسیار نرم و خوش طعمی دارد و بیشتر با سینه مرغ تهیه میشود و شما میتوانید این رسپی را با هر پاستای که دوست دارید یا نودل تهیه کنید و برای نهار یا شام آماده کنید. در تهیه این پاستا از خامه و شیر و قارچ استفاده میشود که باعث خوشمزهتر شدن و بافت کرمی این پاستا میشود. امروز طرز تهیه پاستا خامهای را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه ۲ عدد
کره ۱۰ گرم + ۱ ق غذا خوری روغن
قارچ ۱۰ عدد
پیاز بزرگ ۱ عدد
فلفل دلمه به دلخواه
شیر ۱.۵ لیوان
خامه ۳ ق غذا خوری
سیر ۳ حبه
پاستا فرمی دلخواه ۱ بسته
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
روغن زیتون ۱ ق غذا خوری برای مرینت کردن مرغ
پودر پاپریکا، کمی پودر سیر، کمی فلفل سیاه، کمی نمک، کمی پودر تخم گشنیز به مقدار لازم برای مرینت کردم مرغ
طرز تهیه پاستا خامهای
۱ مرحله اول: پخت مرغ
ابتدا باید سینه مرغ را بدون استخوان کن و به دو قسمت تقسیم کنید و با روغن زیتون و ادویههای گفته شده خوب ماساژ دهید و برای ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا مزهها به خورد مرغ برود و بعد داخل تابه گریل هر دو سمت را برای ۳ دقیقه بگذارید بدون نیاز به روغن پخته شود تا آب میان بافتی آن از بین نرود یا میتوانید برای ۱۰ دقیقه در سرخکن قرار دهید.
۲ مرحله دوم: تفت دادن قارچ
در ادامه داخل همان تابه که مرغها را سرخ کردید باید کره و روغن را اضافه کنید و قارچها را که از قبل شسته و اسلایس کردید اضافه کنید و کمی تفت دهید و بعد فلفل دلمه و پیاز را که از قبل به صورت نواری برش دادید اضافه کنید و تفت دهید تا سبزیجات نرم شود و بعد وسط تابه را خالی کنید و سیرهای رنده شده را اضافه کنید.
۳ مرحله سوم: افزودن پاستا
در ادامه باید خامه به دمای محیط رسیده را به همراه شیر اضافه کنید و هم بزنید تا شیر گرم شود و بعد کمی فلفل سیاه اضافه کنید و حالا نوبت اضافه کردن پاستای خشک میباشد یعنی اصلا نیاز نیست شما پاستا را جدا پخته و آبکش کنید و اگر احساس کردید پاستا هنوز نپخته و سس غلیظ شده میتوانید مجدد شیر اضافه کنید.
۴ مرحله چهارم: تهیه پاستای خامهای
در ادامه با احتیاط کمی نمک اضافه کنید و پنیر پارمزان را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد باهم یکدست شود و زمانی که مجدد سس غلیظ شد باید مرغ گریل شده را روی پاستا قرار دهید و سرو کنید. نوش جان
فوت و فنهای دستور پخت پاستا خامهای
نیاز نیست پیاز را جدا تفت دهید و در روند پخت نرم میشود.
مقدار و رنگ فلفل دلمهی کاملا سلیقهی است.
میتوانید از خامه بیشتری استفاده کنید.
منبع: پارسی دی