فراشپز- اگر از علاقهمندان به انواع برگر هستید، باید گفت که با حبوبات هم میتوان همبرگرهای خوشمزه و دلچسب تهیه کرد. یکی از این همبرگرها، همبرگر عدس است. فست فودی کم کالری و مقوی که تجربه یک طعم دلپذیر را به شما هدیه خواهد داد.
فاطمه باقری، مدرس و کارشناس آشپزی طرز تهیه برگر عدس را ارائه کرده است. با ما همراه باشید.
آماده سازی: ۲۰ دقیقه
پخت: ۶۰ دقیقه
تعداد: ۳ نفر
عدس پخته شده: ۲ پیمانه
قارچ ریز: ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
پیاز متوسط: یک عدد
آرد برنج: ۲ قاشق غذا خوری
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذا خوری
تخم مرغ: یک عدد
جعفری، گشنیز و اسفناج خرد شده: یک پیمانه
سبزیجات خشک معطر: به میزان لازم
نمک، فلفل، زردچوبه و پاپریکا: به میزان لازم
۱.همه مواد از جمله عدس پخته شده، سیر، پیاز، قارچ و سبزیجات خرد شده را درون غذا ساز ریخته و با هم خرد کنید تا کاملا یکدست و له شوند.
۲. آرد برنج، آرد نخودچی، ادویهها، نمک و تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
۳. مخلوط به دست آمده را برای حداقل ۳ ساعت در یخچال نگه دارید تا مزه دار شود.
۴. در ادامه همبرگرها را به اندازه دلخواه درآورده و در تابهای که با روغن خوب داغ شده است، سرخ کنید.
وقتی مواد همبرگر عدس را له میکنید، توجه داشته باشید که احتیاج نیست که مانند مایه کتلت یا شامی بافت یکنواختی داشته باشد.
منبع: همشهری
فراشپز- همانطور که میدانید، ماهی بسته به نوعی که دارد بوی خاصی میدهد که خیلی…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز کانادایی با ۲۰۰ گرم برنج، یک عدد تخم مرغ،…
فراشپز- لیمو عمانی یکی از انواع چاشنی پرطرفدار و پرمصرف ایرانی است که به راحتی…
فراشپز- زمان خوردن شام، انتخاب سبکی از زندگی است که بار فرهنگی زیادی دارد. کلیشههای…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز ماهر با مواد اولیه شامل: ۳ پیمانه برنج، ۳…
فراشپز- والک یک گیاه کوهی است که معروفترین غذایی که با آن درست میکنند.“والک پلو”…