فراشپز- کیک پاستا یکی از غذاهای لذیذ فست فودی میباشد که میان علاقهمندان به این غذاها طرفداران زیادیدارد. این غذای لذیذ طرز تهی آسانی دارد شما میتوانید به راحتی با این دستور تهیه کنید.
مواد لازم کیک پاستا
پاستا لولهای ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
قارچ ۳۰۰ گرم
فلفل دلمهای ۱ عدد
پیاز ۲ عدد
سیر ۲ حبه
پنیر پیتزا ۱ پیمانه سر پر
پنیر پارمزان ۱/۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی ۳ عدد
جعفری ۱ قاشق غذا خوری
نمک٬فلفل٬آویشن٬پاپریکا٬ زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه کیک پاستا
مرحله اول
ابتدا پیازها را پوست بگیرید سپس آنها را بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. در یک تابه مناسب با حجم تمام مواد پیازها را سرخ کنید تا سبک شوند.
مرحله دوم
دو حبه سیر را پوست بگیرید و ریز رنده کنید و به سیر اضافه کنید. اگر علاقهای به طعم سیر ندارید میتوانید از پودر سیر استفاده کنید.
مرحله سوم
گوشت چرخ کرده را نیز به پیازها اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ بدهد.
مرحله چهارم
ادویههای گفته شده را به گوشت اضافه کنید و هم بزنید شما میتوانید از ادویه مخصوص لازانیا نیز در این مرحله استفاده کنید.
مرحله پنجم
قارچها را نیز با دستمال نمدار تمیز کنید و با کمک چاقو پوست آن را بگیرید و به گوشتها اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله ششم
فلفل دلمهای را نیز تمیز بشورید و به صورت نگینی ریز خرد کنید و به مواد پاستا اضفه کنید و تفت دهید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. شما میتوانید قارچ و فلفل دلمهای را حذف کنید این مواد فقط برای لذت بخشتر شدن طعم این کیک است.
مرحله هفتم
رب گوجه فرنگی را نیز به مواد اضافه کنید و تفت دهید. جعفری را نیز پاک کرده ریز خرد کنید و به مواد لازانیا اضافه کنید.
مرحله هشتم
گوجه فرنگیها را شسته و ریز رنده کنید و به مواد پاستا اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوجه گرفته شود. ادویه مواد را چک کنید اگر چیزی کم داشت به آن اضافه کنید.
مرحله نهم
داخل یک قابلمه مقداری آب ریخته تا به جوش آید سپس کمی نمک داخل آب جوش ریخته و بعد پاستا لولهای را ریخته به مدت ۱۱ دقیقه بگذارید تا بجوشد سپس آبکش کنید.
مرحله دهم
یک قالب کمربندی را آماده کنید و با قلمو آشپزی خوب اطراف و کف قالب را چرب کنید و پاستاها را به صورت عمودی داخل قالب و در کنار هم قرار دهید باید به صورت فشرده پاستا را قرار دهید سپس مایه گوشتی را داخل لولهها بریزید.
مرحله یازدهم
پنیر پیتزا و پارمزان را روی کیک بریزید. شما میتوانید از سس بشامل نیز د ر این مرحله استفاده کنید این کار کاملا سلیقهای میباشد.
مرحله دوازدهم
کیک را داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید، پس از اینکه پنیر ذوب شد از فر خارج کنید و به صورت کیک سرو نمایید. میتوانید چند دقیقه بالای فر را روشن کنید تا روی پنیر طلایی شود.
منبع: نمناک