مرغ حیدرآبادی؛ غذای خوشمزه و مشهور هندی

مرغ حیدرآبادی نوعی روش مخصوص طبخ مرغ است که طی آن مرغ با سسی از ماست، پیاز و ادویه می‌پزد و بسیار خوشمزه و مقوی است.

به گزارش فرارو، به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد.

مرغ حیدرآبادی نوعی غذای هندی بسیار خوشمزه و پر ادویه است که طرفداران زیادی دارد و همراه با برنج سرو می‌شود. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را در منزل بپزید و از خوردن آن لذت ببرید، در ادامه این مطلب با آموزش مرغ حیدرآبادی همراه ما باشید.

مواد لازم

مرغ: ۴ تکه
پیاز: ۲ عدد
ماست سفت: ۱ لیوان
هل سبز: ۳ عدد
نمک، پودر زیره و پودر زنجبیل: به میزان لازم
جوز هندی و میخک: از هر کدام ۱ عدد کوچک
روغن: به میزان لازم

طرز تهیه

برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را همراه با کمی روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حالا پیاز‌ها را به صورت خلالی خرد کنید و داخل همان روغنی که مرغ را سرخ کرده بودید، سرخ کنید تا طلایی شود. حالا نمک، زردچوبه، هل سبز، زیره، پودر زنجبیل، میخک و جوز هندی را اضافه کنید و سی ثانیه با پیاز و روغن تفت بدهید تا عطر ادویه‌ها آزاد شود. در این مرحله تکه‌های مرغ سرخ شده را به پیاز داغ و ادویه اضافه کنید و کمی همراه با پیاز داغ تفت بدهید، سپس ماست را اضافه کنید و هم بزنید تا ماست با مواد مخلوط شود. درب ماهی تابه را ببندید و حرارت اجاق گاز را کم کنید تا ماست کم کم آب بیندازد و مرغ بپزد. حدود ۴۵ دقیقه بعد وقتی مرغ روغن انداخت، آماده سرو است که می‌توانید آن را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان.

نکات مهم

۱ـ ادویه مهمترین چیزی است که باید به این غذا اضافه کنید. میزان ادویه به ذائقه شما بستگی دارد و با توجه به سلیقه‌تان می‌توانید مقدار ادویه را کم و زیاد کنید. اگر از میخک و جوز هندی بیش از حد استفاده کنید، مرغ طعم بدی می‌گیرد.

۲ـ این غذا نیازی به اضافه کردن آب و یا زعفران ندارد و باید مرغ با آب ماست بپزد و به روغن بیاید.

۳ـ حتما ادویه‌ها را سی ثانیه با پیاز داغ تفت بدهید تا عطر ادویه آزاد شود.

فراشپز

Recent Posts

طرز تهیه رب نارنج شمالی؛ چگونه از تلخ شدن رب جلوگیری کنیم؟

فراشپز- رب نارنج از چاشنی‌های اصیل و پرطرفدار در دستور پخت‌های شمال ایران است. این…

8 ساعت ago

طرز تهیه کوکو عدس به دو روش متفاوت

فراشپز- کوکو عدس از غذاهای سنتی و خوشمزه ایرانی است که در دسته غذاهای ساده…

8 ساعت ago

طرز تهیه ساندویچ لذیذ شاورما مرغ به سبک رستوران

فراشپز- به هر گوشه خیابان در خاورمیانه بروید، بدون شاورما مرغ را خواهید دی. شاورما…

8 ساعت ago

آیا چای سبز واقعا موجب لاغری می‌شود؟، منع مصرف چای سبز برای این افراد

فراشپز- کاتچین و کافئین موجود در چای سبز در درازمدت میزان متابولیسم را به طور…

8 ساعت ago

برای سلامت روده‌هایتان این میوه‌ها و سبزیجات را بخورید

فراشپز- از زمان‌های قدیم، درباره فواید بی‌شمار خوردن میوه‌ها و سبزیجات تازه برای سلامتی خیلی…

8 ساعت ago

موز با شیر: آیا برای سلامت بدن مفید است یا مضر؟ + طرز تهیه شیرموز سالم

فراشپز- موز با شیر یک ترکیب محبوب است. اما آیا سالم است؟ فواید و عوارض…

8 ساعت ago