فراشپز- “مرغ مارپیچی” یک سالاد خوشمزه و دلچسب با ظاهری زیبا ویژهی مجالس و میهمانیهای مخصوص شما است. با آموزش تهیه این مرغ متفاوت همراه ما باشید.
مرغ مارپیچی یک مدل پخت گوشت مرغ است که هم ظاهری زیبا دارد و هم طعم و مزه بسیار عالی. شما میتوانید با مزه دار کردن سینه مرغ این غذا خوشمزه را به صورت رولی تهیه کنید که کار کاملا راحتی است و به عنوان پیش غذا و یا وعده شام سرو کنید.
مواد لازم برای مرغ مارپیچی
سینه مرغ بدون استخوان: یک عدد
سیر و میخک خرد شده:به مقدار لازم
پوره گوجه فرنگی: ۲ قاشق غذاخوری
ژامبون گوشت دودی: ۴ برش نازک
برگ ریحان: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه مرغ مارپیچی
مرحله اول:
برای درست کردن مرغ مارپیچی ابتدا باید سینه مرغ را پهن کرده و آن را به کمک بیفتک کمی بکوبید تا نازک شود.
مرحله دوم:
بعد به کمک سیر، نمک و کمی فلفل و میخک مرغ را مزه دار کنید و سپس لایههای ژامبون را روی سینه مرغ پهن کرده و برگهای ریحان را روی ژامبونها بچینید.
مرحله سوم:
سینه مرغ را به همراه مواد داخلش رول کرده و و با سیخهای چوبی کوچک آنها را سیخ بزنید.
مرحله چهارم:
در تابهای مقداری روغن ریخته و سیخها را داخل آن سرخ کنید سپس میتوانید از مقداری زعفران برای خوشرنگتر شدن مرغها استفاده کنید.
برای پختن مرغها میتوانید از باربیکیو استفاده نمایید.
نکته
جوجهها را میتوانید بجای گریل در تابه سرخ کنید و با نان سیر، پنیر پارمسان و سالاد سبز سرو نمایید.
نکات تکمیلی در مورد مرغ مارپیچی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۲۰ دقیقه میباشد.
مرغ مارپیچی را میتوانید در وعده نهار – شام – سرو کنید.
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد.
منبع: نمناک