فراشپز- دستور تهیه مرغ مرینیت شده با لیموترش، جعفری و سیر را در این مطلب آموزش دادهایم.
به گزارش فرارو، سعی کنید از ران مرغ به جای سینه برای این غذا که بر روی باربیکیو کبابی میشود استفاده کنید تا طعم گوشت سفید خوشمزهتر باشد و خشک نشود. پیش از کبابی کردن مرغ آن را از یک شب قبل مرینیت کنید. پس از آن در روز بعد زمان پخت این غذا ۱۰ دقیقه خواهد بود.
۱ عدد پیاز بزرگ پوست کنده شده
آب و پوست رنده شده ۲ لیموترش
۴ حبه سیر خرد شده
۸۰ میلی لیتر روغن زیتون
یک دسته کوچک جعفری همراه با ساقه
۶۰۰ گرم ران مرغ
همه چیز را به جز مرغ در غذاساز بریزید و مزه دار کنید تا حالت پوره پیدا کند. رانهای مرغ را در ظرفی ریخته و با ماده پورهای شده ترکیب کنید. روی آن را پوشانده و به مدت حداقل یک ساعت یا یک شب در یخچال بگذارید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند. اگر از سیخهای چوبی استفاده میکنید آنها را در آب خیس کنید تا نسوزند.
مرغها را از ترکیب مرینیت شده بیرون آورده و به سیخ بکشید. همه جای مرغ را مزه دار کرده و بر روی باربیکیو کبابی کنید و مرتبا با انبر بلندی آن را بچرخانید تا مرغ صرفا در یک جهت پخته نشود و نسوزد. معمولا زمان پخت بین ۸ تا ۱۰ دقیقه به طول میانجامد. مطمئن شوید که مرغ کاملا پخته شده است. در نهایت، غذا را با تکههای لیموترش و برنج و سالاد سرو کنید. یک کاسه ماست حاوی سیر نیز برای مزه کنار غذا خوب خواهد بود.
فراشپز- از قدیم، نان بهعنوان یکی از مهمترین خوراکیها در میان انواع غذاها شناخته میشود.…
فراشپز- پیاز ترشی یکی از پرطرفدارترین ترشیها است که طعمی ترش و شیرین دارد و…
فراشپز- کیک آلو سیاه یکی از دسرهای خوشمزه و محبوب ایرانی است که با طعمی…
فراشپز- اسموتیها به یکی از نوشیدنیهای محبوب کافی شاپها تبدیل شدهاند و جایگزینی با طراوت…
فراشپز- سالاد سزار یکی از محبوبترین و پرطرفدارترین سالادها در دنیاست که برای تهیه آن…
فراشپز- سوپ برنج یکی از سالمترین و مقویترین انواع سوپ است که با گوشت مرغ،…