فراشپز- شیر و دارچین یکی از انواع نوشیدنیهای سالم و مقوی بین المللی است که با دستورهای متنوعی تهیه میشود. این معجون خوشمزه دارای خواص زیادی برای سلامتی بدن میباشد از مهمترین این خواص میتوان به کاهس کلسترولهای بد، تنفس راحت تر، تقویت استخوان ها، افزایش متابولیسم بدن، کاهش وزن و لاغری و … اشاره کرد. بهترین زمان برای مصرف این نوشیدنی خوشمزه و بسیار مفید چند ساعت قبل از خواب میباشد و نکته جالب در مورد این نوشیدنی این است که ترکیب کردن شیر با دارچین باعث میشود که تاثیرگذاری خواص شیر تا ده برابر بیشتر شوند، برای مشاهده این آموزش در ادامه با ما همراه باشید.
مواد لازم برای ۲ نفر
شیر ۲ لیوان
چوب دارچین ۴ تکه
زنجبیل (اختیاری) ۱ تکه کوچک
عسل ۲ قاشق مرباخوری
دستور تهیه نوشیدنی شیر و دارچین
مرحله اول
برای تهیه معجون شیر و دارچین خوشمزه و مقوی ابتدا شیر را داخل شیرجوش میریزیم و روی حرارت کم قرار میدهیم و چوب دارچین را به همراه زنجبیل به آن اضافه میکنیم و با قاشق مواد را در حد مخلوط شدن میزنیم.
مرحله دوم
سپس اجازه میدهیم تا اطراف شیرجوش شیر شروع کند به کف ایجاد شدن و حباب زدن که شعله را خاموش میکنیم و اجازه نمیدهیم شیر جوش بزند. صبر میکنیم تا شیر از دما بیفتد، بعد مجددا شعله را روشن میکنیم.
مرحله سوم
حالا با حرارت کم اجازه میدهیم تا گرم شود و بلافاصله با همزن دستی مخلوط شیر را مداوم میزنیم تا کف روی آن ایجاد شود و با صافی دستی کوچک چوب دارچین و زنجبیل را از داخل شیر خارج میکنیم و شیر جوش را از روی شعله بر میداریم.
مرحله چهارم
در این مرحله شیر را داخل لیوان مورد نظرمان میریزیم و عسل را به آن اضافه میکنیم و چند قاشق از کف روی شیر را داخل شیر در لیوان میریزیم و در آخر کمی پودر دارچین روی شیر میریزیم و با قاشق هم بزنید و نوش جان کنید.
منبع: چی شی