فراشپز- دسر با بیسکویت پتی بور و ژله از خوشمزه‌ترین دسر‌ها در دنیای قنادی به حساب می‌آید. این دسر با دستوری راحت و تنوع بسیار، معمولا یک انتخاب عالی برای پذیرایی در دورهمی و میهمانی‌ها به حساب می‌آید. پایه اصلی این دسر، فقط بیسکوییت پتی بور و ژله است، پس نیازی به فر یا پخت ندارد. به همین دلیل می‌توان آن را در سریع‌ترین زمان درست کرد. در مطالب قبلی به طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور اشاره کرده‌ایم که می‌توانید در آن مطلب ۹ روش جذاب تهیه دسر با بیسکوییت پتی بور و ژله را با خامه و بدون خامه بخوانید.

مواد لازم برای تهیه دسر ژله‌ای با بیسکویت پتی بور و خامه

بیسکویت پتی بور ۲ بسته

خامه صبحانه ۲۰۰ گرم

پودر ژله با طعم دلخواه۲ بسته

آب جوش۲ لیوان

آب سرد۱ لیوان

شکر۲ قاشق غذاخوری

میوه به مقدار لازم

طرز تهیه دسر ژله‌ای با بیسکویت پتی بور

مرحله اول: ژله را درست کنید

شاید زمان کمی برای تهیه دسر و پذیرایی از میهمان‌هایتان داشته باشید پس چه بهتر که یکی از آسان‌ترین دسر‌ها را با نام دسر ژله‌ای با بیسکویت پتی بور انتخاب کنید. پس در قدم اول ژله‌ها را با ۲ لیوان آب جوش خوب حل کنید سپس آب سرد داخل ظرف بریزید. مواد را آن‌قدر هم بزنید تا دیگر شاهد ذرات پودر ژله نباشید. در صورت دسترسی به توت فرنگی از طرز تهیه ژله بستنی توت فرنگی غافل نشوید.

مرحله دوم: بیسکویت‌ها را خرد کنید

حال در ادامه تهیه این دسر ژله‌ای باید بیسکویت‌های پتی بور را با توجه به سلیقه و قالب‌تان خرد کنید سپس آنها را کف ظرف مدنظرتان برای تهیه دسر بریزید. بعد ژله‌ای را که بالا آماده کرده بودید را روی بیسکویت‌ها بریزید. ظرف را کمی تکان دهید تا ژله به همه جای آن برسد. قالب را برای ساعاتی داخل یخچال بگذارید تا دسرتان آماده سرو شود. در نهایت پرتقال، لیمو یا هر میوه دیگری را خرد و با آن دسرتان را تزیین کنید.

انواع دسر با بیسکویت پتی بور و ژله با خامه و بدون خامه

دسر‌های تهیه شده با بیسکویت پتی‌بور و ژله از جمله خوشمزه‌ترین و ساده‌ترین دسر‌هایی هستند که در مدت زمان کوتاهی می‌توان برای دورهمی و میهمانی‌ها آماده کرد. این دسر به دلیل ترکیب لطیف ژله با بافت بیسکویت، محبوبیت زیادی در میان افراد دارد که می‌توان آنها را با طعم خامه غنی‌تر یا بدون آن سبک‌تر درست کرد. در ادامه دسر‌هایی با خامه یا بدون خامه با ترکیب بیسکویت و ژله معرفی خواهیم کرد.

۱. رولت شکلاتی یخچالی ساده و فوری

رولت با آن ظاهر دلفریب خود همیشه بر میز‌های پذیرایی خودنمایی می‌کند حال با بیسکویت پتی بور، شکلات تخته‌ای و شیر آن را در سریع‌ترین زمان و به بهترین شکل درست و سرو کنید. در این روش تنها باید شیر، پودر کاکائو و وانیل را در تابه مخلوط کنید. سپس آن را روی بیسکویت‌های خرد شده بریزید.

۲. رولت یخچالی بدون شیر و با خامه

یکی از دسر‌هایی که با پایه بیسکویت پتی‌بور می‌توان در خانه آن را درست کرد، رولت یخچالی بدون شیر است. برای این دستور به شکلات صبحانه، پودر قهوه، گردو خرد شده و موز نیاز دارید.

۳. رولت یخچالی بدون خامه خوشمزه و آسان

یکی دیگر از انواع دسر با بیسکویت پتی بور و ژله، رولت یخچالی است که به آسانی و در کمترین زمان می‌توان آن را در هر شرایطی درست کرد. حال اگر بر خلاف دیگر دستور‌های تهیه دسر، به دنبال دسری کم کالری هستید باید این دسر خوشمزه را با بافت بیسکویت پتی بور و بدون خامه درست کنید.

در این دستور همانند دیگر دستور‌ها نیاز به بیسکویت خرد شده، شیر، پودر کاکائو و شکلات صبحانه دارید. تنها باید مواد را مخلوط و با کمک یک پلاستیک فریزر آن را رول کنید.

۴. شیرینی خرمایی با بیسکویت پتی بور

دسر همیشه رولت، شیرینی یا کیک نیست چرا که می‌توان با دستوری ساده، اما ظاهری جذاب، آن را مقوی هم درست کرد. شاید برایتان سوال شود که چگونه امکان تهیه یک دسر مقوی و خوشمزه وجود دارد؟ در جواب طرز تهیه شیرینی خرمایی با بیسکوییت را پیشنهاد می‌کنیم که با پایه بیسکویت و خرما، اما ظاهری مشابه به دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور، یکی از مقوی‌ترین و کم کالری‌ترین دسر‌ها برای کوچک و بزرگ به حساب می‌آید.

۵. کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور

یکی از انواع دسر با بیسکویت پتی بور که می‌توان آن را از خوشمزه‌ترین‌ها به حساب آورد، کیک یخچالی است. این کیک با ظاهر و طعمی متفاوت دل کوچک و بزرگ را برده است. پس برای میهمانی کودکان‌تان طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت پتی بور را می‌توان بهترین گزینه به حساب آورد. در این دستور تنها به بیسکویت، شکلات تلخ، عسل و فندق نیاز دارید که باید مواد را ترکیب و در قالب مناسب ریخته و در یخچال بگذارید.

۶. دسر با بیسکویت پتی بور بدون خامه با موز

در طرز تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و ژله با موز ابتدا باید شیر، شکر، آرد، تخم مرغ و وانیل را در قابلمه‌ای مناسب بریزید. مواد را خوب هم بزنید تا ترکیب شوند. حال قابلمه را روی حرارت ملایم بگذارید تا کمی جوش بخورد. مواد که قوام لازم را به دست آورد و حالت کرم مانند به خود گرفت، حرارت را خاموش کنید تا کمی ولرم شود.

در قالبی مناسب بیسکویت خرد شده بریزید سپس لایه‌ای از کرم شیریین وانیلی‌تان را روی آن بمالید. موز‌های حلقه شده را هم روی کرم بگذارید. مجدد یک لایه بیسکویت و کمی کرم روی آن بریزید. از سویی دیگر با توجه به ذائقه‌تان برای این دسر می‌توانید طرز تهیه سس کارامل را بخوانید و از آن استفاده کنید.

۷. دسر ترافل با بیسکویت پتی بور و ژله

شاید گمان کنید تهیه دسر برای میهمانی‌ها زمان‌بر است در حالی که با بیسکویت پتی بور، ژله و ترافل می‌توانید یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌ها را درست کنید. پس ژله را مانند همیشه درست کنید. بیسکویت خرد شده را در کف قالب‌های تک نفره‌تان بریزید. سپس مقداری ژله نیم‌بند، خامه فرم گرفته و میوه خرد شده بریزید. این کار را تا جایی پیش ببرید که مواد تمام شوند.

دسرتان آماده است تنها قبل از سرو به اندازه کافی روی آن ترافل رنده کنید. به یاد داشته باشید که از ژله تنها به عنوان تزیین می‌توانید استفاده کنید. از سویی دیگر از خامه شکلاتی می‌توانید به جای خامه ساده استفاده کنید.

۸. دسر رنگین کمان با بیسکویت پتی بور و خامه

دسر رنگین کمانی همیشه یکی از بهترین گزینه‌ها برای پذیرایی در مجالس و میهمانی‌ها به حساب می‌آید. این دسر با دستوری آسان و رنگ‌های جذاب به میز پذیرایی‌تان رنگ و لعابی دیگر می‌د‌هد. پس در اولین قدم برای تهیه دسر رنگین کمان با بیسکویت پتی بور و خامه باید هر بسته ژله را جداگانه به همان روش همیشگی آماده کنید. حال یکی از ژله‌ها را به سلیقه خودتان انتخاب و نیمی از آن را داخل قالب بریزید. قالب را داخل یخچال بگذارید تا خودش را خوب بگیرد.

بیسکویت خرد شده را روی ژله نیم‌بند بریزید. سپس کمی خامه فرم گرفته روی بیسکویت‌ها بمالید. قالب را مجدد داخل یخچال بگذارید. این کار را با مابقی ژله‌ها، بیسکویت و خامه انجام دهید. در آخر برای سرو با خامه و شکلات رنده شده تزیین کنید.

۹. چیز کیک یخچالی با ژله و خامه

اگر تنها مواد لازم در دسترس‌تان بیسکویت پتی بور، خامه و پنیر خامه‌ای است و نمی‌دانید برای میهمانی تان چه دسر جذاب و خوشمزه‌ای درست کنید، پیشنهاد ما طرز تهیه چیز کیک یخچالی با بیسکویت است. شما با این دستور ساده به راحتی می‌توانید میز پذیرایی‌تان را به بهترین شکل آماده کنید. این نکته را در نظر داشته باشید که در صورت عدم علاقه به پتی‌بور، بیسکویت ساقه طلایی را جایگزین آن کنید.

۱۰. دسر پتی بور با ژله و خامه

دسر با بیسکویت پتی‌بور معمولا از آسان‌ترین دسر‌ها است که برای هر ذائقه و میهمانی می‌توان آن را درست کرد. برای تهیه این دسر خوشمزه دو بسته ژله را آماده کنید. بیسکویت‌ها را ریز خرد کنید. آنها را کف قالب بریزید. سپس نیمی از مایه ژله را روی بیسکویت‌ها بریزید. برای گرفتن ژله، قالب را داخل یخچال بگذارید.

خامه فرم گرفته را روی ژله نیم‌بند بریزید. روی آن را کامل صاف کنید. سپس باقی مانده مایه ژله را روی خامه فرم گرفته بریزید. قالب را مجدد برای چهار تا پنج ساعت داخل یخچال بگذارید تا کامل خودش را بگیرد. در نهایت با میوه‌های خرد شده و سلیقه خودتان تزیین کنید.

نکات تکمیلی تهیه دسر با بیسکویت پتی بور و ژله

دسر همیشه مورد استقبال کوچک و بزرگ در میهمانی‌ها قرار می‌گیرد پس چه بهتر که با خواندن نکات تکمیلی زیر به آن رنگ و لعابی دیگر دهید.

تزیین دسر با بیسکویت پتی بور

مهم نیست دسرتان را به چه روشی درست می‌کنید، اما ظاهر زیبای آن، افراد را برای خوردن و تست آن به وجد می‌آورد. شاید گمان کنید راهی برای تزیین دسر با بیسکویت پتی بور و ژله وجود ندارد، اما سخت در اشتباه هستید چراکه با شکوفه‌های خامه، ترافل‌های رنگی، پودر قهوه، شکلات رنده شده یا میوه خرد شده آن را برای هر سلیقه و ذائقه‌ای می‌توان به زیبایی تزیین کرد.

منبع: کاله

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *