فراشپز- مُحمره یکی از انواع پیش غذاهای خوشمزه و فوق العاده است که برای کشورهای عربی میباشد و در واقع یک نوع دیپ است. دیپهای خانگی یکی از غذاهای سالم و مفیدی هستند که میتوانند اشتهای شما را کنترل کنند و شما میتوانید با انواع اسنکها و چیپس و نان پیتا و یا انواع میوههای اسلایس شده سرو کنید. اگر اهل غذاهای دودی و تند و تیز هستید محمره را به شما پیشنهاد میکنم، اما محمره کبابی از فلفل دلمه و روغن زیتون تهیه میشود و در ترکیه نیز دیده شده بخصوص جنوب شرقی به دلیل نفود بیشتر سوریهها دیده شده و آنها به عنوان یک پیش غذا در کنار غذاهای دیگر خود سرو میکنند.
اما فلفل دلمهای قرمز که یکی از ارکان اصلی این دیپ میباشد بسیار مفید است، زیرا دارای آنتی اکسیدان قابل توجهی است و میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند همچنین به کاهش وزن کمک میکند و اگر دوست دارید یک عصرونه خوشمزه و رژیمی تهیه کنید این گزارش را دنبال کنید.
مواد لازم
فلفل دلمه قرمز ۶ عدد
سیر ۳ حبه
رب فلفل ۱ ق غذا خوری
پوره گوجه فرنگی ۳ ق غذا خوری
پاپریکا شیرین یا تند ۱ ق مربا خوری
زیره ۱ ق چای خوری
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
کنجد سفید ۱ ق غذا خوری
نان پیتا ۱ بسته
نان پیتا ۱/۲ پیمانه
رب انار ۳ ق غذا خوری
طرز تهیه محمره
۱ مرحله اول: کبابی کردن
ابتدا فلفل دلمهها را باید کباب کنید شما میتوانید به روی زغال یا داخل توری مخصوص قرار دهید و فلفل دلمهها را کباب کنید سپس پوست روی فلفل دلمهها را به دلخواه بگیرید و یا میتوانید فقط قسمتهای سوخته را جدا کنید تا رنگ محمره را تیره نکند.
۲ مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
حالا فلفل دلمه کبابی را داخل مخلوط کن یا غذاساز بریزید و بگذارید تا پوره شود اگر هیچ کدام از این دستگاهها را ندارید میتوانید با چاقو خیلی ریز کنید یا له کنید تا کاملا پوره شود سپس به آن پوره گوجهای که از قبل تهیه کردید به همراه روغن زیتون و سیر و رب فلفل و رب انار اضافه کنید.
۳ مرحله سوم: میکس کردن مواد
حالا دستگاه را روشن کنید تا همه مواد به خوبی مخلوط و یکدست شوند سپس در ادامه ادویهها را به همراه کنجد، پاپریکا و گردو اضافه کنید و مجدد دستگاه را روشن کنید تا مواد مانند یک مخلوط سفت یکدست شده بدست بیاد.
۴ مرحله چهارم: تهیه محمره
حالا نان پیتا را به قطعات ریز به صورت مربعی یا مثلثی خرد کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و ترد شود سپس دیپ یا همان محمره را داخل ظرف ریخته و با نان پیتا سرخ شده سرو کنید نوش جان.
فوت و فنهای دستور تهیه تهیه محمره
اگر رب فلفل ندارید میتوانید از کمی سس گلوریا تند استفاده کنید.
استفاده از پاپریکا شیرین یا تند به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد.
برای تزئین از کمی گردو انار میتوانید استفاده کنید.
منبع: پارسی دی