فراشپز- نان تست پنیری را می‌توان یک پیش غذا و یا یک انتخاب عالی برای صبحانه یا حتی عصرانه‌ای عالی معرفی نمود که به سادگی با کمترین هزینه در منزل قابل پخت است.

مواد لازم برای تست پنیری

نان تست به مقدار دلخواه

پنیر ورقه‌ای یا رنده شده (به دلخواه: چدار، موزارلا، گودا و …)

کره

مواد دلخواه برای طعم‌دار کردن (ژامبون، گوشت بوقلمون، قارچ، گوجه، زیتون، سبزیجات معطر و …)

طرز تهیه تست پنیری

تست کردن نان: نان تست‌ها را در توستر یا ماهیتابه کمی حرارت دهید تا برشته شوند.

اضافه کردن کره: روی نان تست‌های برشته شده، یک لایه نازک کره بمالید.

اضافه کردن پنیر: پنیر ورقه‌ای یا رنده شده را روی نان تست قرار دهید.

اضافه کردن مواد دلخواه: اگر تمایل دارید می‌توانید مواد دلخواه خود را مانند ژامبون، گوشت بوقلمون، قارچ، گوجه، زیتون یا سبزیجات معطر روی پنیر قرار دهید.

گرم کردن: نان تست را به مدت چند ثانیه در توستر یا زیر گریل قرار دهید تا پنیر آب شود و طلایی شود.

سرو: نان تست پنیری آماده را به همراه سالاد یا میوه سرو کنید.

نکات لازم جهت تهیه تست پنیری

تنوع در طعم: برای تنوع می‌توانید از انواع پنیر و مواد دلخواه استفاده کنید.

تزیین: برای تزیین نان تست پنیری می‌توانید از سبزیجات تازه، دانه‌های کنجد یا چیا استفاده کنید.

گرم نگه داشتن: برای گرم نگه داشتن نان تست پنیری می‌توانید آن را در فر با دمای پایین قرار دهید.

روش تهیه تست پنیری

پیشنهادات برای طعم‌های متفاوت

نان تست پنیری کلاسیک: نان تست، کره، پنیر چدار

نان تست پنیری سبزیجات: نان تست، کره، پنیر موزارلا، گوجه، خیار، زیتون

نان تست پنیری قارچ: نان تست، کره، پنیر چدار، قارچ تفت داده شده

نان تست پنیری شیرین: نان تست، کره، موز، دارچین، پنیر خامه‌ای

نکات ایمنی

هنگام کار با توستر یا گریل مراقب باشید تا دچار سوختگی نشوید.

اگر از مواد غذایی خام مانند گوشت یا تخم مرغ استفاده می‌کنید، حتما آنها را به خوبی بپزید.

با کمی خلاقیت می‌توانید انواع مختلف نان تست پنیری را تهیه کرده و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

منبع: دلگرم

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *