انگور خطر حملات قلبی و ابتلا به بیماری آلزایمر را کاهش می‌دهد.

تحقیقات نشان داده است که مصرف منظم انگور، سبب محافظت از سلول‌های عصبی می‌شود و خطر ابتلا به بیماری‌های مختل‌کننده سیستم عصبی مانند آلزایمر را کاهش می‌دهد.

آزمایش‌ها نشان داده‌اند که موش‌هایی که با انگور تغذیه شده‌اند، عملکرد شناختی و رفتاری بهتری نسبت به موش‌هایی که انگور در رژیم غذایی‌شان وجود ندارد، داشته‌اند.

دکتر جان پتزوتو، استاد دانشگاه وسترن نیوانگلند تأکید می‌کند که «افزودن انگور به یک رژیم پرچرب در طول زندگی، طول عمر را افزایش می‌دهد.»

انگور همچنین از بیماری کبد چرب غیرالکلی که اغلب به دلیل مصرف غذاهای ناسالم ایجاد می‌شود، جلوگیری کرده و خطر حمله قلبی را کاهش می‌دهد.

این میوه پاییزی با افزایش متابولیسم به سوزاندن کالری کمک می‌کند و در نتیجه سبب جلوگیری از تجمع چربی‌های مضر در کبد و سیستم قلبی عروقی می‌شود.

منبع: یورونیوز

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *