فراشپز- غذاهای دریایی از دیگر غذاهای نسبتا پرطرفدار بین ایرانی هاست که برخی از آنها در شمال و بیشتر آنها در جنوب کشور تهیه و صرف می شود.
وقتی میهمان جنوبیهای خونگرم می شوید احتمال اینکه یکی از غذاهایی که برایتان تهیه می کنند یکی از انواع میگو پلوهاست که در هر شهر و استان بستگی به نوع ذائقه خودشان هنگام تهیه این خوردنی مقوی و خوشمزه سلایق مختلفی به خرج می دهند.
مواد لازم:
– دو پیمانه برنج پخته
– یک دوم پیمانه میگوی ریز، آبپز شده
– یک عدد تخممرغ
– چهار عدد لوبیا سبز پخته، خردشده
– سه قاشق سوپخوری گوجهفرنگی ریز خرد شده، به صورت نگینی
– سه قاشق سوپخوری پیاز ریز خرد شده، به صورت نگینی
– سه قاشق سوپخوری روغن مایع
طرز تهیه:
روغن را در تابهای داغ کنید. میگو را در آن بریزید. به مدت یک تا دو دقیقه تفت دهید. سپس تخممرغ را در تابه بریزید و سریع هم بزنید. پس از سرخ شدن تخممرغ، لوبیاسبز، گوجهفرنگی، پیاز و برنج را اضافه کنید و خوب هم بزنید. چند دقیقه تفت دهید تا همه مواد خوب مخلوط و داغ شوند. غذا را در ظرف مناسب بریزید و با سبزیهای تازه تزیین و سرو کنید.
منبع: همشهری