فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم ماهی ماهی کیلکا (یا هر ماهی کوچک دیگر مانند انچوی) نمک، ۲۰۰ گرم آرد ذرت، یک قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز، یک قاشق چایخوری نعناع خشک، یک قاشق چایخوری آویشن، ۱۵ گرم کره، فلفل سیاه و روغن نباتی و همچنین برای سس: ۲ عدد گوجه فرنگی، نصف فلفل دلمه‌ای، فلفل تند، ۲ قاشق غذاخوری روغن نباتی، نمک، یک قاشق چایخوری شکر، ۱/۴ قاشق چایخوری گشنیز، ۲ حبه سیر و یک دسته گشنیز این غذا را درست می‌کند:

منبع: فرادید

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *