فراشپز- در این ویدئو، یک آشپز ماهر به شما آموزش می‌دهد چگونه نان قندی با استفاده از ۱۲۰ گرم ماست، ۱۱۰ گرم شکر، ۱ قاشق غذاخوری بیکینگ پودر، ۱۲۰ گرم روغن مایع، ۲ عدد زرده تخم‌مرغ، ¼ قاشق چای‌خوری نمک، ۱ قاشق چای‌خوری پودر زنجبیل، ۱ قاشق چای‌خوری پودر هل، ۱ قاشق غذاخوری گلاب، ۳۸۰ گرم آرد (۳ پیمانه) و زعفران دم کرده یا شیر برای رومال درست کنید.

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *