مواد لازم: پودر نارگیل چرب ۲۷۵ گرم. آرد سفید قنادی : ۶۵ گرم. پودر قند یا شکر ۱۲۵ گرم. سفیده تخم مرغ ۷۵ گرم. وانیل. مغز : ۱۵۰ تا ۱۷۰ گرم. پودر هل. زعفران. گلوکز یا بادکا ۱۰۰ گرم
فراشپز- کتلت لاهیجان یکی از خوشمزه ترین و معروف ترین کتلت های ایرانیه که توی…
فراشپز- دسرها یکی از اجزای جداییناپذیر هر مهمانی و دورهمی هستند و دسر پرتقال و…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آمریکایی با مواد اولیه شامل: فیله گوشت گاو به…
فراشپز- شیرینیهای سنتی قزوین برای عید نوروز جزو معروفترین شیرینیهای عید هستند. اما این شیرینیها…
فراشپز- این نکات برای تهیه و آمادهسازی زرشک بسیار مفید و کاربردی است. رعایت این…
فراشپز- در این ویدئو یک آشپز آلمانی با مواد اولیه شامل: یک کیلوگرم ماهی ماهی…