مواد لازم
آرد ۳ پیمانه
بیکینگ پودر ۱ ق مرباخوری
شکر۲ پیمانه
تخممرغ ۵ عدد
وانیل ۱/۲ ق.چ
شیر دمای محیط 🥛۱ پیمانه
روغن ۱ پیمانه سر خالی
مواد میانی :
دارچین ۱ ق.غ
شکر ۲ ق.غ
گردو ریز خرد شده ۱/۲ پیمانه
طرز تهیه
تخم مرغ و وانیل و شکرو حداقل ۵ دقیقه با دور تند بزنید و بقیه مراحلو مطابق کلیپ پیش برید.
آرد و بیکینگ پودرو ۳ بار الک میکنیم بعد به مواد اضافه میکنیم.
نصف موادو تو قالب میریزیم، بعد شکر و دارچینو رو تمام سطحش میپاچیم و دوباره بقیه موادو روش میریزیم.
مواد کیک نسبتا زیاده، میتونید تو دو تا قالب کوچیک بپزید یا تو یه قالب میان تهی با قطر ۲۵ سانت.
زمان حدودی پخت ۴۵ دقیقه، با دمای ۱۸۰ درجه ( فر برقی ۱۶۰ درجه )
نیم ساعت اول به هیچ عنوان در فرو باز نکنید ( برای همه کیکا چون پفش میخوابه) بعدش با سیخ چوبی امتحان کنید اگه مواد بهش نچسبید یعنی پخته.
[elementor-template id="19721"]