فراشپز- در این ویدیو، طرز تهیه حلوا هل و بادام، یکی از سنتی‌ترین و خوشمزه‌ترین حلواهای ایرانی را به شما آموزش می‌دهیم. این دسر خوشمزه و خوش عطر، با ترکیب آرد قنادی، پودر بادام، پودر هل و زنجبیل، طعمی بی نظیر دارد که هر کسی را به وجد می آورد. حلوای هل و بادام یکی از دسرهای ایرانی محبوب است که می توانید در مراسم های خاص یا به عنوان یک میان وعده خوشمزه از آن لذت ببرید.

مواد لازم برای تهیه حلوا هل و بادام:
• آرد قنادی: ۳۲۵ گرم
• پودر قند: ۱۳۰ گرم
• پودر بادام: ۱۰۰ گرم
• کره: ۱۰۰ گرم
• پودر هل: ۲ قاشق چای خوری
• پودر زنجبیل: ۱ قاشق چای خوری
• روغن مایع: ۲ قاشق غذاخوری

در این ویدیو، تمامی مراحل تهیه این حلوا ساده و خوشمزه را به شما نشان خواهیم داد. اگر شما هم علاقه مند به دسرهای ایرانی هستید، این ویدیو را از دست ندهید:

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *