فراشپز- حلوای هویج یکی از انواع حلواهای خوشمزه و خوشرنگ ایرانی است که معمولا برای مراسم های مذهبی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با ما همراه باشید.
حلوا سه آرد، حلوای زعفرانی، حلوا هویج، حلوا با آرد برنج و ترحلوا از معروفترین انواع این شیرینی خوشمزه هستند که میتوانید با دقت در بعضی از جزئیات طبخشان به بهترین شکل آنها را تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه حلوای هویج
- آرد : 1 لیوان
- هویج : 4عدد متوسط ( 400 گرم)
- شکر: 1 لیوان
- شیر یا آب : 1 لیوان
- گلاب : نصف لیوان
- روغن مایع : 1/3 لیوان
- کره : 50 گرم
- زعفران دم کرده : به میزان لازم
نکات کلیدی و خیلی مهم
رنگ آرد در هنگام تفت دادن نباید تغییری کند. هویج را خوب و کامل میکس کنید. هرگز از رنده استفاده نکنید، داخل حلوا مشخص می شود و جلوه ی خوبی ندارد. این حلوا برای ماسوره زدن و قالب زدن بسیار عالی است چون بافت بسیار نرم و لطیفی دارد. برای ریختن در قالب، حتما قالب را چرب کنید. • برای استفاده از قالب بهتر است از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.
[elementor-template id="19721"]