فراشپز- به جای مصرف قند می‌توانید از خوردنی‌های پرانرژی و کم ضرر استفاده کنید.

مصرف قند می‌تواند سبب بروز بیماری‌های مختلف در بدن شود؛ بنابراین بهتر است به جای آن از خوراکی‌های مقوی و کم ضرر استفاده کنید و حتی آن‌ها را خود طبخ کنید. یک نمونه آن را در فیلم زیر مشاهده می‌کنید.

مواد لازم:

کنجد ۳۰۰ گرم
شیره انگور ۱ فنجان
پودر پسته

مطالب پیشنهادی

به اشتراک بگذارید:

administrator

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *